Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » МФА вибиває іршавців
20:40
МФА вибиває іршавців
У головному поєдинку однієї восьмої фіналу Зимової першості перемогу святкувала молода і амбітна команда Віктора Яічника.

МФА вибиває іршавців У матчі 1/8 фіналу зимової першості Закарпаття МФА у якості гостей грав на своєму полі в Дерцені проти чинного чемпіона Закарпаття – іршавської «Бужори».

Перша половина зустрічі вийшла більш-менш рівною, підопічні Івана Білака вміло оборонялися й доволі часто йшли в контратаки, активно використовуючи фланги.  Та в другому таймі «Бужора» відчутно почала просідати, раз у раз пропускаючи виходи гравців МФА. Саме на початку другої половини гри під час атаки Михайло Хміль опинився там де треба й проштовхнув м’яч у сітку воріт іршавської команди.

Далі гра дещо заспокоїлась, але всередині другої половини черговий наступ мукачівців правим краєм завершився передачею в район карного майданчика, де Віталій Фарасеєнко потужним ударом в ближній кут застав зненацька воротаря «Бужори», який лише поглядом супроводжував м’яч.

Підопічні Івана Білака мали чудову нагоду для того, щоб скоротити відставання, якби нападник скористався непорозумінням захисника Антона Береша та воротаря Олександра Чернятинського, та мабуть, сам незрозумів, що гравці МФА можуть робити такі «подарунки» й  поспіхом пробив над поперечиною.

А справжнім шедевром поєдинку став удар метрів з 35 хавбека МФА Віталія Трачука - під час атаки м’яч відскочив від гравця «Бужори» і Віталій гарматним пострілом робить переможну крапку в цій зустрічі. Тож 3:0 впевнена перемога МФА, який виходить до чвертьфіналу.
Пресслужба МФА
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 587 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: