Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » МФА вибиває середнянців з Кубку (ФОТО)
09:45
МФА вибиває середнянців з Кубку (ФОТО)
В 1/8 фіналу кубку області МФА в рідних стінах за потрапляння до наступної стадії турніру боровся з ФК «Середнє».

МФА вибиває середнянців з Кубку (ФОТО)
Середнянці вже не той грізний суперник з досвідченими Куделком, Кундриком та Бако. Нині в команді Вадима Дьордя молодь, вихованці ужгородської СДЮСШОР.
 
Господарі на перших хвилинах дозволили супернику після провести атаку, яка завершилася ударом над воротами. А вже власний рейд на половину поля середнянців завершили результативно. На 3-й хвилині розгорнута атака завершилася вивіреною передачею на Василя Герега, а вже той вийшов на оперативний простір і спрямував м’яч точно в протилежний кут воріт – 1:0.
 
Як виявилося цей гол на стартових хвилинах і вирішив долю цього двобою. Хоча команда Віктора Ряшка повністю домінувала на полі, контролювала м’яч. Однак, попереду не вистачало гостроти, тож моментів було обмаль. Десь в середині тайму нападник МФА В.Герег міг стати й автором дублю, та його удар з розвороту метрів з 15-ти прийняла на себе поперечина.
 
Другий тайм став більш рівним – гості зуміли дещо відсунути гру в центральну частину поля. Саме там і пройшла левова частка другої частини матчу. Мукачівці не надто сильно накручували ситуацію, грали покійно та виважено на результат. Можливо і погода мала певний вплив на перипетії подій, адже різка зміна температури, знизила активність гравців, та й більшість гравців вже в середу будуть задіяні в заключному виїзному поєдинку чемпіонату в першій лізі України U-19 з луцьким «Адреналіном». Тож перемога – 1:0 і МФА крокує до 1/4 фіналу кубку Закарпаття.
 
 
Арбітр: Валерій Шкура;
Асистенти арбітра: Сергій Боднар, Богдан Павлюкович (усі Ужгород).
 
Стадіон «Авангард» м. Мукачево
 
«Мункач футбольна академія» (Мукачево) – ФК «Середнє» – 1:0
 
Гол: Герег 3
 
МФА: Колісник Максим, Поліщук Олег (Апарін Олександр 77), Тихненко Ігор, Береш Антон (Фляшко Михайло 86), Міклош Віталій, Забава Андрій, Трачук Віталій (Курильчик Віталій 85), Станкович Іван (Дьяков Ілля 56, Байса Іван 78), Королевич Ігор (Бекеша Ігор 78), Луців Олег, Герег Василь.
Запасні: Уманський Віталій, Соловей Віталій, Максимець Віталій
Тренер: Віктор Ряшко
 
«Середнє»: Готра Михайло, Куртанич Руслан, Ільчук Іван, Павлик Валентин, Зовдун Андрій (Баркасі Владислав 46), Гулович Мирон, Гальчак Микита, Роля Валерій, Мадяр Віталій (Іванов Дмитро 80), Яковлєв Владислав, Джанда Микола (Микла Ростислав 66).
Запасні: Кисіль Станіслав, Дячук Олександр, Назаренко Олександр.
Тренер: Вадим Дьордь
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 639 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: