Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА втрачає очки вдома з "Нивою"
15:01
МФА втрачає очки вдома з "Нивою"
Непростим вийшов 10-й домашній тур в Аматорській лізі України для МФА.

МФА втрачає очки вдома з Удома мукачівці приймали теребовлянську «Ниву». Хлопці готувалися до гри, та й за чутками в «Ниви» у другому колі суттєво розбалансувався склад, тож були певні сподівання, що команда Віктора Яічника зуміє реваншуватися за поразку в першому колі.

Однак, матч складався з цілком протилежних відрізків, а кінцівка й взагалі вийшла драматичною.

Перші десять хвилин команди наче злегка турбували одна одну не надто гострими атакувальними діями, гості навіть більше часу проводили на половині поля МФА. Але вже на 12-й хвилині чи не перша атака господарів , яка завершилася ударом у ствір  воріт стала результативною – спочатку Андрій Забава прийняв м’яч на куті штрафного зумів розвернутися й завдав удару у ближній кут, кіпер гостей парирував цей постріл та на добиванні першим опинився Іван Станкович, який не залишив вже стражу воріт жодних шансів. Але довго тримати голевий гандикап господарям не вдалося. Вже за 7 хвилин гості заробили право на штрафний біля лівої бровки Задерецький подав на лінію карного на партнера, той продовжив головою, а вже перед воротарським майданчиком після ледь відчутного дотику з оборонцем Антоном Берешом гравець «Ниви» артистично виконав падіння і справив враження на арбітра. Пенальті бездоганно виконав Дмитро Івашків.

Перша половина зустрічі тривала в обопільних атаках, але голів більше не було. А от друга частина матчу стала значно цікавішою. На 62-й хвилині стався вельми суперечливий момент діагональ перед правим кутом карного майданчику прийняв Степанчук, який не без допомоги поштовху зумів позбавитися від опіки Антона Береша, арбітр чомусь не вгледів тут фолу, але це мав принаймні зробити асистент, який був поруч, та його прапорець був в низу, а от нападник гостей  увійшов у штрафний майданчик і змусив уже на собі сфолити Василя Василинця.  Тут уже рефері вчасно реагує і вказує на пенальті, який вчергове реалізовує Іванків.

Та гравці МФА не знітилися і вже через 5 хвилин рахунок знову стає рівним. Віталій Фарасеєнко підбирає м’яч після відскоку й метрів з 27 наважується на удар, який блокують оборонці та м’яч знову опиняється у хавбека МФА Віталія Трачука, той віддає на Василя Василинця, котрий покотив на Івана Станковича, а Іван вже пробивав у пусті ворота – 2:2. Здавалося, що господарі зможуть дотиснути суперника, а вийшло якраз навпаки. Чи не остання атака гостей приносить їм перемогу:все розпочалося зі штрафного, який виконували гості з лівої бровки. Здалося, що господарі вже відсунули м’яч від власного карного майданчика, та Віталій Трачук заслабко віддав на партнера, знову перехоплення м’яч отримує Івашків Дмитро, який виходить на ударну позицію потужно пробиває – Костянтин Солобчук парирує, а на добиванні першим встигає Сергій Дячук, який вже б’є повз воротаря точно в дальній кут – 2:3. І на тому все, ось така драматична поразка.


МФА (Мукачево)  – «Нива» (Тереболя) – 2:3 (1:1)

Голи Станкович 12, 68 – Івашків 18, 63 (обидва з пен.), Дячук 90+2

МФА: Чернятинський (Солобчук 60), Западнюк, Добранський, Гогерчак, Береш, Хміль, Бундаш (Трачук 53), Фарасеєнко, Забава, Василинець, Станкович.
Запасні: Великий, Езеагбанарі, Іванчо, Барта.
Тренер: Віктор Яічник

«Нива»: Ольховий, Червінський, Любчак, Сороцький (Трикош 87), Задерецький, Кренько, Олексієнко, Івашків, Дячук, Степанчук (Кузьмак 90+3), Рябцев (Горстка 46).
Запасні: Вартей, Застеба.
Тренер: Ігор Харьковщенко

Попередження: Западнюк 52, Гогерчак 60, Василинець 62, Добранський 88 – Сорецький 58, Івашків 63, Олексієнко 80, Кренько 83
Роман СЕНИШИН, прес-служба МФА

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 394 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: