Головна » Усі публікації » на Закарпатті » МФК "Миколаїв" на зборі в Закарпатті обіграв стрийську "Скалу"
09:16
МФК "Миколаїв" на зборі в Закарпатті обіграв стрийську "Скалу"
14 березня МФК «Миколаїв», який знаходиться на тренувальному зборі в Поляні на Закарпатті, провів товариський матч зі стрийською «Скалою».

МФК
Після суботньої «легкої прогулянки» у чвертьфінальному поєдинку Меморіалу Ернеста Юста проти команди з Підмонастиря, вже через день на вихованців Василя Малика чекав серйозний спаринг проти одної з найкращих команд першої ліги – МФК «Миколаїв», який починаючи з 8 березня проводить останній збір перед відновленням весняної частини змагань в Поляні, що на Закарпатті. Для команди з обласного центру Півдня України це був перший з двох запланованих спарингів у Закарпатті (17 березня вони зіграють ще проти чернівецької «Буковини»). Звісно, що миколаївці хотіли перемогти команду нижчу за рангом і зробити, таким чином, подарунок своєму головному тренеру, вихідцю з Львівщини, Руслану Забранському, який 10 березня відзначив своє 45-річчя. У підсумку номінальним господарям це вдалося. Цікаво, що гра закінчилася з таким же рахунком – 2:1 на користь ФК «Миколаїв», як і торік в товариському матчі перед початком сезону 2015/2016 років, який відбувався у Стрию 8 липня.
 
Звітна гра була рівною, як кажуть, нічийною. Першими відзначилися підопічні Руслана Забранського, які перед самим свистком на перерву відкрили рахунок, скориставшись невдалим вводом м`яча від Дениса Завгороднього, який до цього не раз виручав команду, зокрема, після виходу віч-на-віч гравця «Миколаєва», а також вдало діяв на перехопленні. У свою чергу стрияни також мали декілька нагод не лише зрівняти рахунок, але й вийти вперед. Цікаво, що практично всі ці моменти створював Олег Квич, який у притаманному йому стилі втікав правим флангом і гостро подавав у штрафний майданчик. І якби більш вдало діяв під час завершення Павло Коваль, рахунок був зовсім іншим.
 
Після перерви на поле вийшов умовно основний склад «малиново-зелених». Однак поки вони призвичаювалися до місцевого газону, супернику вдалося подвоїти рахунок. Після цього стрияни перевела гру на половину миколаївців, більше контроювала м`яч і в підсумку один м`яч відіграла. На 80-й хвилині триходівка Стасюк-Рябушко-Пришнівський призвела до виходу на побачення з голкіпером Василя Цюцюри і наш бомбардир свій шанс не змарнував. Стрияни до останніх секунд зустрічі прагнули відіграти й другий м`яч, однак не вдалося. Хоча моменти були у Кмітя (не влучив з вигідної позиції метрів з 16-ти), Рябушка (врятував воротар) та Бондаренка, який головою пробивав після подачі зі стандарту.

У складі обох команд на поле виходили закарпатці. За стрийців у першому таймі відіграли Роман Ботвинник та Олег Квич. За миколаївців вийшов ужгородець Дмитро Сартіна.  
 
 
14 березня. с. Поляна. Контрольний матч.
 
МФК "Миколаїв" - "Скала" (Стрий) 2:1
 
Голи: Вечурко, Ковальов - Цюцюра
 
"Скала" (1-й тайм): Завгородний, Подоляк, Мись, Заваляк, Антонів, Маляренко, Іванченко, Ботвинник, Квич, Коваль.
"Скала" (2-й тайм): Завгородний, Стасюк, Максимович, Бондаренко, Березовий, Клименко, Кміть, Скакун, Рябушко, Пришнівський, Цюцюра.
 
МФК "Миколаїв": Чумак, Сартіна, Чучман, Момот, Цапій, Муховиков, Берко, Батюшин, Ковальов, Сікорський, Вечурко. На заміни виходили: Восконян, Буличов, Рогозинський, Моря, Вітенко, Бессалов, Саркісян, Сторубльовцев.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1018 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: