Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Михайло Іваниця очолив ФК «Баранинці»
21:42
Михайло Іваниця очолив ФК «Баранинці»
Сьогодні, 4 квітня, відбулось перше тренування баранинської команди під керівництвом нового наставника.

Михайло Іваниця очолив ФК «Баранинці» Буквально перед першим тренуванням нам вдалось взяти коментар від новоспеченого головного тренера "Баранинців" Михайла Михайловича Іваниці.

«Пропозиція надійшла не давно, трохи обдумавши прийняв її. Досить погано, що до старту сезону залишається так мало часу, але ми будем готуватися. Завдання зайняти якесь високе місце керівництво клубу не ставить, основна ціль - виховати місцеву молодь, підготувати до дорослого футболу. Збережено кістяк команди, який буде підсилений юними футболістами, які виступали в минулому році за молодіжний склад Баранинців у першості області. Також, можливо, ще якісь футболісти захочуть грати за Баранинці, з радістю прийму у команду. Перше тренування буде втягуючим, ознайомчим. Вже завтра проведемо двусторонку, а в середу, можливо, зіграємо товарняк».

Нагадаємо, що останнім місцем роботи Михайла Іваниці був ФК "Ужгород", з яким він здобув перемогу в чемпіонаті Закарпаття 2015, також виграв Кубок області і срібні нагороди Зимової першості 2015 року. 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1619 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: