Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Михайло Іваниця офіційно очолив "Ужгород"
12:03
Михайло Іваниця офіційно очолив "Ужгород"
У середу, 7 липня, на стадіоні “Авангард” президент клубу Іван Дуран офіційно представив нового наставника.

Михайло Іваниця офіційно очолив Новим головним тренером футбольного клубу “Ужгород” призначили Михайла Іваницю. Він вже готує команду до дебютного сезону у Першій лізі.

Футболісти “Ужгорода” добре знайомі з тренером, оскільки перше півріччя 2020-го Михайло Іваниця очолював команду. За його плечима солідний досвід тренерства у “Закарпатті” (пізніше — “Говерлі”), також очолював “Минай” та угорський клуб “Торпо”.

До тренерського штабу “Ужгорода” увійшов Богдан Блавацький, який працював, зокрема, у іванофранківському “Прикарпатті”, хмельницькому “Поділлі”, луцькій “Волині”, “Львові”, а також польській “Віслі” з Пулавів.

Підготовкою воротарів займатиметься Юрій Славік, який з 2017-го до 2019-го захищав кольори клубу.

Тренерський штаб готує команду до старту Першої ліги, наразі ж переглядає футболістів, які могли б підсилити “Ужгород”. Одним з перших підписань нового наставника став Олексій Січ, який минулий сезон провів у "Торпо" разом з Іваницею.

Олексій Січ — вихованець СДЮСШОР Ужгород. Виступав за львівські “Карпати” та “Олександрію”, а також грав у складі молодіжної збірної України. За амплуа він лівий захисник. Футболіст уже захищав кольори “Ужгорода” — у 2019-му році, коли команда виступала у аматорському чемпіонаті України.

Олексій Січ вже другий тиждень тренується разом з колективом, готуючись до дебютного сезону у Першій лізі. Він взяв участь у двох спаринг-матчах — проти “Мункача” (0:0) та полтавської “Ворскли” (3:2).
 
Прес-служба ФК "Ужгород"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 500 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: