Головна » Усі публікації » у світі » Михайло Іваниця стартує з перемог у Кубку
18:55
Михайло Іваниця стартує з перемог у Кубку
Відомий закарпатський тренер вдало розпочав свій угорський етап тренерської кар’єри.

Михайло Іваниця стартує з перемог у Кубку Михайло Михайлович у липні покинув посаду тренера у ФК "Ужгород" і перебрався у ближнє зарубіжжя. Новим клубом став СК "Торпо" – угорська команда четвертої ліги. Це село більш відоме своєю футбольною академією, куди масово їдуть юні закарпатські футболісти. Та і доросла команда укомплектована гравцями із нашого регіону.

Так під керівництвом Іваниці зараз грають екс-гравці "Ужгорода" Євген Добровольський та Олексій Сич, виноградівець Артур Вайда, берегівські гравці Віталій Загієв, Пийтер-Пал Буда, Роланд Качов, Іштван Шош, екс-гравці МФА Віталій Курильчик та Віталій Дяченко, фактурний нападник з Нижньої Апші Василь Дан.

У першому кваліфікаційному матчі Кубку Угорщини регіону Саболч-Сатмар-Берег, шостого серпня, команда Іваниці здобула перемогу над "Дюлагаза" 2:0, один з голів провів Дяченко.

Михайло Іваниця так прокоментував цю гру: "Ми показали два різних тайми, у першому гра не вийшла так, як ми сподівалися, але у другому ми створили багато хороших моментів, більшість з яких, на жаль, не реалізували. Я хотів би подякувати хлопцям за їх віддану гру після тривалої перерви та результат, який вони досягли!"

У другому раунді Кубку "Торпо" переграла "Уйфегиртоу" 5:3 - дубль на рахунку Дана, по голу на свій рахунок записали Добровольський та Вайда.

Команда "Торпо" робить ставку на молодих гравців, серед яких, звісно, і власні вихованці, так в команді всього четверо гравців старше 24 років.

Минулого тижня, 8 серпня, Михайло Іваниця святкував свій ювілей – 60 років, тож хочеться побажати Михаличу футбольного довголіття і успіхів у новій команді!

Категорія: у світі | Переглядів: 936 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 lobda  
0
Дякуємо за підказку. Виправили.

1 Storozhuk Walerij  
0
Вітаю!

الاسم *:
Email *:
كود *: