Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Михайло Іваниця: "У команді ще триває процес комплектації складу"
15:36
Михайло Іваниця: "У команді ще триває процес комплектації складу"
Тренер Михайло Іваниця у коментарі клубній прес-службі дав власну оцінку стосовно тренувального збору команди.

Михайло Іваниця: Тренувальний збір команди «Минай» поволі підходить до свого логічного завершення. Футболісти, під керівництвом новопризначеного наставника Михайла Іваниці, окрім інтенсивних фізичних навантажень провели також три товариські зустрічі, під час яких тренер награвав новий склад, намагався застосовувати різні тактичні схеми. Проти юнацького колективу (U-19) донецького «Шахтаря» була зафіксована видовищна нічия 2:2. Далі був поєдинок з командою Великого Березного і впевнена перемога 5:2, а завершальним спарингом став матч у «Камелоті» проти ФК «Баранинці», де футболісти «Минаю» без особливих труднощів розправились із суперником — 4:0.

До старту другого кола Чемпіонату області залишилось менше тижня. На команду чекає завершальний етап підготовки до офіційних поєдинків — футболісти тренуватимуться, налаштовуючись на важливий матч проти ФК «Берегово». Тренер Михайло Іваниця у коментарі клубній прес-службі дав власну оцінку стосовно тренувального збору команди.

— Насамперед, я б хотів подякувати керівництву клубу «Минай» за запрошення, за те, що створили хороші умови для тренувань до підготовки матчів другої частини Чемпіонату. Нам без проблем надали футбольні поля на стадіоні «Авангард» та ГСК «Камелот». Ми розпочали тренувальний збір 26 липня: в основному всі хлопці відвідували тренування. Звичайно, варто розуміти, що дехто з них ще паралельно працює. Під час першого тижня команда проводила тренування у дворазовому режимі. Опісля зіграли проти юнаків донецького «Шахтаря». Я не ставив завдання виграти будь якою ціною. Була група футболістів, яких варто було оглянути. Стосовно самої гри, то перші 60 хвилин, як на мене, команда діяла доволі непогано. Далі ми знову розпочали тренування з фізичними навантаженням. 4 серпня провели спаринг з командою Великого Березного. У цьому матчі також переглядали кількох нових футболістів, які були нам цікаві. Звичайно, у команді ще триває процес комплектації складу. Хтось покинув стан клубу, хтось його поповнив. Гадаю, кілька змін ще відбудуться.

У суботу, 6 серпня, ми зіграли свій заключний товариський матч, де суперником виступив ФК «Баранинці». Тут уже грав, більш менш, такий склад, на який я розраховуватиму у другій частині змагань. Деякі гравці, як от Кополовець та Арделян, не змогли взяти участі у матчі через невеликі пошкодження. Ми не хотіли їх навантажувати. Натомість, вони виконали певну роботу.

Наразі команда посилено готуватиметься до поєдинку проти ФК «Берегово», що пройде у суботу, 13 серпня.
Якщо говорити в цілому, щодо завдань на сезон, то розмова з керівництвом, безперечно, була. Однак, ми не конкретизували позиції, де команда повинна фінішувати. Нема такого тренера у світі, якого тільки призначили, а він вже обіцяє виключно чемпіонські медалі. Завдання, звісно, ставлять тільки найвищі, тут немає сенсу щось приховувати. У нашому складі зібрана група гравців дуже високого рівня, і нас просто не зрозуміють, якщо ми з таким підбором футболістів будемо борсатися десь всередині таблиці. Свій професіоналізм треба демонструвати на футбольному полі, а не десь за його межами. Є моменти з ігровою дисципліною, проте я думаю з часом ми це підкоригуємо. Будемо вимагати більше, — зазначив наставник «Минай».
Прес-служба ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1157 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: