Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Микола Гібалюк: "Команда боротиметься за найвищі місця"
08:54
Микола Гібалюк: "Команда боротиметься за найвищі місця"
Про підсумки першого кола чемпіонату області, перспективи команди, зміна тренера з уже колишнім наставником ФК «Минай» Миколою Гібалюком.

Микола Гібалюк: Підсумки першого кола чемпіонату області, перспективи команди, зміна тренера ― про все про це в інтерв'ю з уже колишнім граючим наставником ФК «Минай» Миколою Гібалюком.
 
― Перш за все, хочеться привітати футбольний клуб «Минай» із завершенням першого кола. Звичайно, не все було гладко, але, в цілому, команда склала напрочуд приємне враження у вболівальників та експертів. У своєму дебютному сезоні колектив з Ужгородського району, можна сказати «без розкачки», зумів нав'язав боротьбу лідерам та був швидко зарахований до головних фаворитів. За рахунок чого вдалося продемонструвати такий результат?

― Так, нас справді записали до фаворитів, хоча команда підбиралася під першу лігу. За два тижні до чемпіонату ми дізналися, що будемо грати у «вищці». Я думаю, що вся справа у гравцях, в їхньому ставленні до футболу. В першу чергу, при підборі гравців до команди я звертав увагу на їхні людські якості, на те як вони поводяться у побуті. Ми з хлопцями відразу домовилися про те як ми будемо разом досягати результату. І я їм дуже вдячний за те, що вони, граючи в аматорській лізі, вели себе дуже професійно.
 
― Тим не менш, в клубі вирішили змінити тренера вже по ходу сезону. На ваше місце приступив Михайло Іваниця. Що плануєте робити далі?

― З приводу зміни тренера – це рішення керівництва клубу. І це питання краще ставити безпосередньо їм. Зараз період відпустки і всі відпочивають. Що робити далі я ще не вирішив. Сподіваюся, що зустрінемось з керівництвом і разом приймемо рішення на користь розвитку футболу в Минаї. Не виключено, що можу поєднувати роботу помічника тренера та гравця. В наявності кілька варіантів продовження тренерської діяльності, але, повторюсь, ще не визначився з майбутнім.
 
― Якщо брати до уваги окремо взятий матч, то у першому колі, особисто для мене, варто виокремити виїзний поєдинок з «Дийдо». У надвідповідальному матчі команда діяла злагоджено, зуміла перекрити всі зони супернику, грала видовищно. А який матч з хорошого боку найбільше запам'ятався Вам?

― Особисто мені запам'ятався матч зі «Спартакусом» (0:2). Саме в цій грі з'явився той характер і те взаєморозуміння, до якого ми йшли. Хлопці виконували все те, про що ми домовлялися. І ті досвідчені гравці, яких всі вже списали з рахунків, ще раз довели, що можуть грати і приносити користь команді. Йдеться про Женю Костика, який чекав свого шансу, вийшов і зробив дубль. Він повністю виправдав всі ті очікування і мою довіру до нього. Не дивлячись на те, що він один з найстарших футболістів, однак у нас ніколи не виникало з цим проблем.
 
― Як загалом охарактеризуєте перше коло чемпіонату? Погодьтесь, доволі рівна боротьба на вершині таблиці..

― Якщо не брати до уваги кілька матчів, то особисто я залишився задоволеним своїми вже колишніми підопічними. Можу сказати тільки велике спасибі хлопцям за перше коло. Стосовно рівної боротьби, то тут погоджуюсь. У чемпіонаті ведуть боротьбу за медалі відразу кілька команд.
 
― Які шанси вклинитись у цю боротьбу, а якщо точніше саме за чемпіонство, у другій половині сезону має ФК «Минай»?


― Це буде залежати від багатьох факторів. Хто піде з команди, а хто її поповнить. Проте, думаю, що за будь яких обставин команда гратиме тільки на перемогу і боротися за найвищі місця у турнірній таблиці.
 
― На Євро-2016 Рікардо Карвальо став найстаршим чемпіоном в історії. У свої 38 з гаком років він доволі несподівано для всіх тріумфував зі збірною Португалії. Як довго планує виступати Микола Гібалюк? Адже ти все ще перебуваєш у хорошій формі..


― Не знаю, як Бог дасть. Я люблю футбол, якщо дозволятиме здоров'я, буду продовжувати виступати й отримувати задоволення від гри.
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1079 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: