Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Микола Гібалюк про поєдинок проти "Мункач"
22:20
Микола Гібалюк про поєдинок проти "Мункач"
Головний тренер ФК "Минай" поспілкувався з клубною пресс-службою.

Микола Гібалюк про поєдинок проти У 4 турі Чемпіонату області ФК «Минай» у виїзному поєдинку проти ФК «Мункач» мінімально поступився супернику з рахунком 3:2. Підсумок матчу вийшов доволі неочікуваним, оскільки беззаперечним фаворитом протистояння вважалася саме команда гостей.

Вже до перерви підопічні Гібалюка забезпечили собі, здавалося б, комфортну перевагу у два м'ячі, однак футболісти «Мункача» здійснили камбек та залишили нашу команду без залікових пунктів.

Тепер, коли емоції зтихли та гіркота поразки сприймається дещо спокійніше можемо здійснити аналіз матчу. Тренер ФК «Минай» Микола Гібалюк дав з цього приводу коментар для клубної прес-служби.
 
«Першою половиною гри я був цілком задоволений. Ми створили чимало хороших нагод, двічі забили. Треба було використовувати всі шанси, аби не дати супернику навіть примарного шансу відігратись. Але у цих моментах нам забракло майстерності. У таймі другому до призначеного пенальті ми повністю контролювали гру, але потім команда провалилась у цілому і не змогла оговтатись. Футболісти припускалися великої кількості помилок, які зрештою вплинули на результат», - зазначив наставник.

Варто зазначити, що Микола Гібалюк, який є граючим тренером команди відіграв цей матч від дзвінка до дзвінка. На запитання чи побачимо його на полі у наступній зустрічі однозначна відповідь не пролунала: «Не можу сказати остаточно, я завжди приймаю рішення за день до гри. Подивимося, в якій фізичній готовності будуть футболісти».

Нагадаємо, наступний матч ФК «Минай» проведе 15 травня проти команди «Вільхівців». Підтримка дванадцятого гравця нашому клубу точно не завадить!
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1496 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: