Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Микола Гібалюк продовжить кар'єру в "Севлюші"
15:54
Микола Гібалюк продовжить кар'єру в "Севлюші"
Екс-тренер "Минаю" відновить свою ігрову кар'єру у Виноградові.

Микола Гібалюк продовжить кар'єру в
Екс-тренер "Минаю", який здобув у минулому сезоні Кубок, Суперкубок, золоті медалі чемпіонату Закарпаття та вдало дебютував в Аматорському чемпіонаті України, перейшов у виноградівську команду, яка також ставить найвищі цілі у обласних змаганнях. Співпрацювати він там буде із добре знайомими гравцями (Реплюк, Бандурович) та тренером (Слюсар), з якими він виступав за ФК "Ужгород" у 2015 чемпіонському році.
 
У своїй кар'єрі на Закарпатті Микола розпочав з виступів за ФК "Середнє" у 2011 році. Далі була "Велика Бийгань", з якою він ставав переможцем Першої ліги Закарпаття. У складі ФК "Ужгород" перемагав у Вищій лізі чемпіонату Закарпаття. Після цього очолив "Минай", з яким за два роки здобув бронзу та золото Вищої ліги Закарпаття, Кубок та Суперкубок області.

- Пане Гібалюк прокоментуйте ваш перехід до стану виноградівців?
 
- Поговорили з головним тренером і президентом "Севлюша", і вирішили що я можу допомогти команді на футбольному полі.
 
- Домовились про виступи за Севлюш на весь сезон чи лише поки на Зимову першість?
 
- На весь сезон.
 
- У вас була тривала пауза в ігровому плані через травми? Як відчуваєте себе зараз? Як вважаєте, скільки часу вам потрібно буде щоб набрати оптимальні ігрові кондиції?
 
- Відчуваю себе добре. Проблем зі здоров'ям немає. Валентин Васильович потихеньку підводить всю команду до оптимальних кондицій. Все йде за планом і ми виконуємо той обсяг роботи який нам дає тренер.
 
- На якій позиції награє вас тренер Севлюша Валентин Слюсар?
 
- Центральний захисник.
 
- Дякуємо за відповіді, будемо раді вас знову бачити на футбольних полях Закарпаття.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1446 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Віола  
0
Я рахую, шо Гібалюк правильно все робить. Шо тепер футбол залишати? Світ не зійшовся на Минаю. Кваліфікація як футболіста в нього нормальна... Не бачу ніяких перепон , щоб Коля не грав..

1 мікітос  
0
Та ко би сумнівався, де бабки, там і Гібалюк, з Миная поперли, присосався до Виноградова, Слюсарь, Гібалюк, а не замного афепів в однів команді? Сміх тай годі

الاسم *:
Email *:
كود *: