Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Микола Гібалюк став тренером ФК "Минай"
09:05
Микола Гібалюк став тренером ФК "Минай"
Новим наставником ФК «Минай» знову стане Микола Гібалюк.

Микола Гібалюк став тренером ФК Тепер про це можна говорити, як про доконаний факт. Новопризначення відбулося сьогодні на загальнокомандному зборі з керівництвом клубу у спорткомплексі «Zinedine».
 
Віце-президент Євген Плавайко та спортивний директор Артем Письменний обговорили з футбольним колективом систему подальшої роботи, плани на найближчий час, зокрема особливості тренувального збору напередодні чемпіонату області, а також участь у Зимовій першості ― турнірі, який прискорить процес входження у новий ігровий сезон та має на меті награвання складу. Щодо останнього, то команда з Минаю цього точно потребує, адже уже сьогодні відомо, що до колективу приєднались кілька нових виконавців: деяких з них вже можна вважати новачками команди, інші ж ― на перегляді.
 
Уже від сьогодні команда розпочала цикл тренувань напередодні сезону. Спочатку на футболістів очікувало заняття з аеробіки, яке чудово провела тренер Зірка Турянчик, змусивши гравців добряче попотіти та відчути могутність своєї розтяжки. Згодом хлопці працювали з м’ячами: різноманітні вправи на техніку та координацію рухів.
 
Стосовно тренерських процесів та особливостей підготовки до сезону своїми думками поділився Микола Гібалюк: 

«Ми готуватимемось у звичному, але серйозному режимі. Тренування проводитимемо кожного дня у спорткомплексі «Zinedine»: аеробіка, тренажерний зал, робота з м’ячами. Поки ще немає великого штучного поля, але будемо шукати різні варіанти. Наразі робимо акцент на фізичному стані футболістів, аби вони підійшли до сезону у відмінній формі. Гратимемо у товариських іграх, є навіть певна домовленість з деякими командами про такі спаринги. Це команди з Прем’єр Ліги, Першої ліги України. Подивимось. Будемо підтягувати потроху нашу закарпатську молодь. Старатимемось утримувати баланс між досвідченими гравцями та молодими, перспективними.

Стосовно комплектації складу, то сподіваюсь, що всі гравці, яких я хочу бачити у команді залишаться, однак це залежатиме від них, наскільки вони себе покажуть за цей період, як будуть себе проявляти, аби грати у основному складі. Говорю це, бо конкуренція у нас буде дуже серйозна: по 2, а то й навіть 3 гравці на одну позицію. Якщо говорити про новачків, то з тих, хто вже стовідсотково приєднався до команди, такі прізвища, як Бабенко, Гегедош, Пиняшко, Беца. З ними ми вже домовились, пожали, як то кажуть, руки. Тривають перемовини ще з рядом перспективних молодих футболістів, однак поки що називати їх не буду».
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2862 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 Вова  
0
Так це і так було рішення ухвалене на засіданні ФФЗ з просоння :)) Приснився Гібалюк  в поганому сні, згадали Фейсбук і дискваліфікували. Хоча і Голова ФФЗ пан Дуран перед тим давно пожав руку Гібалюку після вибачення останнього.Це було скандальне і на думку багатьох смішне та неправильне рішення Федерації.  Можемо безкінечно згадувати попередні ухвали де суддів били, де судді убивали команди, підстави в командах... тепер ці всі виконавці і грають і судять і правлять Закарпатською федерацією, чого тільки стоїть Качур коли витягував Пістрялово...

4 Artur84  
0
його дискваліфікували на рік як футболіста, а зараз він став тренером і може надалі залишатися у футболі! ну хіба-що ФФЗ придумає провести термінову позачергову конференцію і, на прохання чи вимогу того ж Перести, дискваліфікувати Гібалюка вже як тренера:))))

3 розумний  
0
Звертаюсья до ффз нарахунок гібалюк по перше як ви могли допустити його до ужгородськоіі футбольноі ліги якшо йому заборонили приймати участь рід егідою ффз а по друге поясніть підчас кубкових матчів та чемпіонату ви йому дозволете бути присутнів в технічній зоні підчас матчу

2 Вова  
0
Молодці...є збори, є нові виконавці, є хороші футбольні плани на цей рік і думаю не тільки на цей. Хотілося, щоб і інші команди так само готувалися до відкриття сезону.

1 Artur84  
0
Короче кажучи ФК "Ужгород" здувається по трошки........

الاسم *:
Email *:
كود *: