Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Мілевський продовжить кар'єру в "Минаї"
13:38
Мілевський продовжить кар'єру в "Минаї"
Новим гравцем ФК «Минай» став відомий український футболіст Артем Мілевський. Сьогодні він підписав контракт з нашим клубом.

Мілевський продовжить кар'єру в Новачок «Минаю» - футболіст, якого мабуть не варто представляти. Вихованець київського «Динамо» свого часу пограв на дуже високому рівні -  чотириразовий чемпіон та володар Кубку та Суперкубку України,  чемпіон Білорусі, володар Кубка та Суперкубка Білорусі у складі «Динамо» (Брест), учасник Ліги чемпіонів та Кубку УЄФА (Ліги Європи), учасник чемпіонату світу та Європи у складі національної збірної України, срібний призер молодіжного чемпіонату Європи.  

Свого часу Мілевський також пограв в чемпіонаті Туреччини, Румунії, Хорватії, Росії та Угорщини. 

Останній клуб Артема – брестське «Динамо», яке він залишив після закінчення цього сезону в цій країні.

В чемпіонаті України він не грав з 2013-го року.

«Дуже приємно повернутися в Україну, в УПЛ. «Минай» - дуже хороша команда і я дякую за таку можливість клубу, - розповів Артем Мілевський. – Я передивився останні матчі «Минаю», поспілкувався з Василем Кобіним. Мені тут подобається і розраховую принести користь команді».

Прокоментував цей трансфер і президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк. «Артем Мілевський – дуже хороший футболіст, - розповів він. - Мати в рядах такого досвідченого гравця,який грав на такому рівні – для нашого колективу це принесе користь».
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 517 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: