Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Минай» - «Автомобіліст» розписали мирову 2:2
19:46
«Минай» - «Автомобіліст» розписали мирову 2:2
В Ужгороді розпочався міський чемпіонат з футболу.

В Ужгороді розпочався міський чемпіонат з футболу.

Протистояння новачка і старожила – ключовий матч першого туру. Цей поєдинок за 6 очок. Насамперед «Автомобіліст» прагнув довести, що не вихід у фінал кубка обласного центру – всього лишень випадковість. Натомість підопічні Євгена Плавайка хотіли закріпити успіх перших змагань (срібні кубкові медалі).

Активніше розпочали усе ж номінальні господарі. Вони вміло використовували лівий філанг, де вдало працювала зв’язка Микуляка та Лук’яника. Звідти минайці згодом і забили гол. Але було це тільки відновленням паритету на табло. Що стосується лінії атаки "Автомобіліста». Тут варто відзначити тріо: Бабич, Оржеховський, Пиняшко. Під ними досвідчені хави Реплюк та Бандуровач. Саме Іван на 26 хвилині відкрив рахунок. Він потужно пробив метрів так із 26. У цьому епізоді Янеку Ковачу навіть досвід не допоміг. 0:1.

Далі ми побачили майстер-клас від господарів у центрі поля. Там вони добряче пововтузили гравців Івана Шанти. І як наслідок, черговий рейд лівим краєм приніс очікуваний результат. Микуляк підхопив м’яч і майстерно пробив. Шкіряний від поперечини впав за комір Лютнянському. «Автомобіліст» ще під завісу першого тайму знову виходить вперед. І знову героєм епізоду стає Бандурович. Пиняшко віддав пас Івану поруч зі штрафним гостей. Півзахисник без підготовки, ніби з не зовсім зручної позиції, наносить другий удар по воротах і вдруге змушує Ковача виймати м’яч із сітки власних воріт.

Другий тайм. Повторний статус-кво себе чекати довго не змусив. На 48 хвилині арбітр Гарлач призначає сумнівне, як на мене, пенальті у ворота гостей. Мовляв, Пустовіт не в рамках правил вибив м’яч з-під ніг нападника. Дубль на свій рахунок записав Микуляк. Владислав пробив просто, по центру. Лютнянський ж бо кинувся до лівої стійки. Пристрасті тільки набирали обертів.

Нічийний результат, в принципі, заслужений ендшпіль цього матчу за багатьма показниками: класом, бажанням, тактичною та фізичною підготовками. Та мирова не влаштовувала жодного з керівників клубів ні Богдана Андріїва в тандемі з Русланом Лютнянським, ні Євгена Плавайка.

«Минай» вперше в цьому матчі мав нагоду вийти вперед на 81 хвилині. Микуляк отримав хороший пас і вийшов на побачення з Лютнянським. Мирослав зіграв самовіддано і холоднокровно, тож удар парирував. «Автомобіліст» у відповідь не зумів створити нічого. Отже інтрига залишається. І триватиме вона, повірте, до останнього туру.

«Радванка», «Минай», «Белфаст», «Автомобіліст» та «Еко» - основні претенденти на комплект нагород найвищого гатунку. Цьогорічний чемпіонат, без сумніву, буде показовим за останнє десятиліття. Ми підійшли до основних змагань обласного центру не тільки кількісно, а й, головне, якісно. Президенти футбольних клубів прийняли рішення залишити 5 гравців з вищої ліги на полі та 7 у заявці. Плюс дозвололили грати хлопцям із інших міст Закарпаття. Позаяк у нас вчиться багато студентів, працює достатньо робітників з-за меж обласного центру. А що стосується сьогоднішнього протистояння – результат по грі. Тому якоїсь трагедії робити з нічиї не варто»», - підсумував голова ради президентів футбольних клубів Ужгорода Богдан Андріів.

Результати 1-го туру чемпіонату Ужгорода:

Минай - Автомобіліст 2:2
Славіст – ЕКО 2:6
УжНУ-Трансвуд – Белфаст 1:2
Лідер-Сторожниця – Радванка 0:4
Фаворит – Вопак 2:6
Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 838 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.8/5
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: