Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" бере реванш у "Рочина" (ВІДЕО)
16:57
"Минай" бере реванш у "Рочина" (ВІДЕО)
Завдяки голам Кополовця та Гегедоша минайці виривають перемогу у центральному матчі 10-го туру аматорського чемпіонату України.

Лідери першої групи аматорського чемпіонату України вкрай обережно розпочали цей поєдинок. На старті третьої десятихвилинки господарі зуміли забити після кутового, захисник Портянко залишився без опіки на дальній стійці – 1:0
 
Рочин мав ще дві хороші нагоди, однак на завершенні нападники грали не ефективно.
 
Минайці з труднощами створювали моменти біля воріт суперника. Лише під завершення тайму Гегедош на замаху убрав захисника та був збитий у чужій штрафній, але арбітр чомусь залишив цей епізод без уваги.
 
Та після перерви гостям вдалось оформити камбек у цьому непростому матчі. Пиняшко розігнав атаку по центру, віддав вперед на Гегедоша, який скинув Кополовцю і той з 12 метрів зрівнює рахунок – 1:1.
 
За декілька хвилин Микуляк швидко розіграв стандарт, подавши у штрафну з лівого краю, де Гегедош вистрибнув вище двох захисників і пробив головою – 1:2.
 
Одразу ж в ще одній атаці Гегедош розстрілював ворота з 10 метрів, але вище. Надалі рочинці всіма силами намагались відігратись та впевнена гра Поповича на лінії воріт зводила нанівець всі старання суперника.
 
Тож Ігор Харьковщенко з перемоги дебютує на тренерському містку минайців в аматорському чемпіонаті України. Зважаючи на нічию в матчі Калуш – ОДЕК 1:1, Минай скорочує відставання від перших двох команд до мінімуму.
 
 
ФК «Рочин» - ФК «Минай» 1:2
 
Голи: Портянко, 21 – Кополовець, 54, Гегедош, 60
 
«Рочин»: Анатолій Коваленко, Олег Домальчук, Павло Іванишин, Олександр Портянко, Віталій Дмитрух, Микола Богданов, Віталій Кашуба, Андрій Кохман, Юрій Яструб, Назарій Цюпка, Іван Данилюк.
Запасні: Михайло Грицаль, Роман Васюта, Іван Мацюра, Олег Стень, Олексій Найдишак, Андрій Дева, Омар Набізада, Максим Болкіт.
Тренер: Володимир Підкіпняк
 
Минай: Андрій Попович, Василь Беца, Олег Допілка, Владислав Образцов (Роберт Смокоровський, 90) Стефан Федак (Микола Ількович, 85) – Ігор Вагін, Володимир Корнутяк, Владислав Микуляк, Василь Пиняшко, Михайло Кополовець (Яромир Лобода, 78), Роберт Гегедош (Олексій Шпак, 90).
Запасні: Владислав Сидоренко, Іван Капустей, Едуард Дзьоба.
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Попередження: Данилюк, Цюпка - Образцов
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1409 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 ker-stepa  
0
Фк Одек  Фк Калуш 1-1
Перші три місця 23 Соснівка 22 Оржів 21 Минай
У Миная не погані шанси виграти групу

الاسم *:
Email *:
كود *: