Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Минай дебютує у кубку з перемоги (ФОТО)
20:42
Минай дебютує у кубку з перемоги (ФОТО)
У прем’єрному матчі у першому раунді кубка міста, Минай здобуває вольову перемогу.

У прем’єрному матчі у першому раунді кубка міста, Минай здобуває вольову перемогу.

Ми маємо можливість спостерігати створення нового клубу, який має дуже великі амбіції починаючи свій шлях з чемпіонату та кубку міста, але кажуть, що це лише початок. Засновником і президентом клубу ФК Минай є Пересоляк Валерій Іванович.

Сьогоднішній перший домашній матч ФК Минай приймав суперника не на своєму полі, а на стадіоні своїх сусідів, у селі Баранинці.

Хоча команда є новачком, та захищати їхні кольори будуть вже досвідчені гравці місцевої першості, знані не лише на Закарпатті, але й за межами нашої області. Чого вартий лише тренер команди - Браїла Володимир Леонідович.

Матч почався на середніх швидкостях, з більшим володінням м’ячем команди Минай. Перші 10 хвилин футболісти випробовували поле і один одного.

Вже на 12-ій хвилині Трансвуд проводить вимушену заміну, на поле вийшов Прокопець Сергій. Команда Ковача почала ловити суперників на контратаках , і в гру був змушений вступити досвідчений голкіпер Яник Ковач, часто виконуючи роль останнього захисника, підчищаючи огріхи партнерів. На 15-ій хвилині Владислав Микуляк пробиває штрафний з 18 метрів і голкіпер переводить його удар у перекладину, на підборі захисники зіграли надійно.

В середині першого тайму Вакула тероризує захисників Минаю, і маючи три одинаково небезпечні нагоди для взяття воріт, не зміг переграти голкіпера господарів Ковача. Чим далі, тим більше гра набирала обертів.

На 25-ій хвилині півзахисник Трансвуда Іван Ковач перевірив на надійність Ковача. Активні фланги господарів Дудаш та Лукяник намагаються загострити ситуацію біля чужих воріт та голкіпери сьогодні на висоті.

За три хвилини до завершення першої половини гри Фаринич робить непотрібний фол не далеко від карної зони, і Іван Ковач з 19 метрів ідеальним пострілом посилає мяч під перекладину. 0:1 і гра стає все цікавішою.

Другий тайм гравці у біло-голубих футболках розпочали так як і перший, з невеликою територіальною перевагою у центрі поля. Згодом контроль над грою приніс свій результат: на 55-ій хвилині півзахисники Минаю створили ідеальний момент для Руслана Соскиди, який вийшовши віч-на-віч з голкіпером, переграв його - 1:1.

Після цього голу у захисних рядах Трансвуда зовсім розладилась гра, і Минай мав ще декілька хороших можливостей. Та на цей раз Руслану Соскиді не вдалося збільшити свій гольовий доробок. На 60-ій хвилині після передачі із глибини поля, Руслану не вдалося завдати акцентованого удару. Ще через п’ять хвилин, після прострілу з флангу, форвард намагався замкнути передачу та м’яч звалився з ноги.

А вже на 70-ій хвилині Минай вийшов вперед. Лівий півзахисник Лук’яник вдало прийняв передачу від партнера, і пробив, без шансів для голкіпера, під перекладину - 2:1. Такий відкритий футбол був до вподоби вболівальникам.

Біля протилежних воріт нападник Трансвуда Михайло Вакула змарнував багато реальних шансів, щоб зрівняти рахунок. Спочатку був удар не робочою лівою мимо воріт. Потім не розібрався із своїм одноклубником хто має завершати атаку ударом і захисники легко нейтралізували їх.

Трансвуд вилітає показавши непогану гру. Минай проходить до наступної стадії змагань і потрапляє на ще одного новачка - Честер.


"Минай" – "Трансвуд" 2:1

Голи: Соскида, 55, Лукяник, 70 – Ковач, 42.

Минай: Іван Ковач, Владислав Фаринич, Михайло Тупиця, Микола Гибалюк, Едуард Дзьоба, Михайло Дудаш, Евген Лукяник, Михайло Стегура, Владислав Микуляк, Руслан Соскида, Євген Стерчо.
Заміна: Євген Плавайко, Тарас Задорожний, Андрій Ізай, Василь Олаг.
Тренер – Браїла В.

Трансвуд: Владислав Хмельовський, Богдан Тимощук, Тарас Плиска, Василь Бонтей, Юрій Кохан, Роман Плиска, Іван Ковач, Віктор Сіка, Микита Гальчак, Олександр Ганчак, Михайло Микула.
Заміна: Сергій Прокопець, Віктор Совяк, Олег Мателешко, Євген Шандор, Вячеслав Куцик, Олег Вишневський, Михайло Мотильчак, Юрій Галаговець, Андрій Бокотей.
Тренер – Ковач І.
Рудольф Б.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1366 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: