Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" ділить очки з "Металістом 1925"
20:39
"Минай" ділить очки з "Металістом 1925"
В Минаї команди розійшлись миром. На гол Микити Безуглого відповів Вадим Вітенчук.

У першому таймі команди багато боролись та мало загострювали. Харків’яни могли відзначитись після кутового, проте удар вийшов не точним, а на добивання гості не встигли. А закарпатці “запалили” біля воріт “Металіста 1925” тричі. Після подачі зі штрафного Горін виграв «повітря», проте м’яч прилетів точно в руки голкіперу. А наприкінці матчу Сидоренко не впорався з потужним ударом здалеку Нємчанінова, а добивання «другим темпом» Вишневського прийняла на себе стійка воріт.

Відкрити рахунок вдалось у дебюті другого тайму. Безуглий відірвався від захисника та в дотик замкнув подачу з кутового – 0:1. У другому матчі поспіль «Минаю» довелось відігруватись і з цією задачею господарі знову впорались. Активний Твердохліб у боротьбі із захисником заробив пенальті, а Вадим Вітенчук з позначки не залишив шансів Сидоренку – 1:1.

У другому таймі Твердохліб двічі розбирався із захисниками, віддавав на ближню штангу, але нападники «Минаю» замкнути передачі не встигали.

За матч команди зробили три вимушені заміни. Двічі через пошкодження довелось вносити корективи Едмару, а ще один раз – Володимиру Шарану. У боротьбі за м’яч отримав розсічення Олександр Мельник, тому замість нього вийшов Богдан Чуєв.

Кінцівка матчу пройшла за переваги господарів, але дотиснути суперника закарпатцям не вдалось – 1:1.


МИНАЙ (Минай) – МЕТАЛІСТ 1925 (Харків) – 1:1 (0:0).

Голи: 0:1 Безуглий, 52, 1:1 Вітенчук, 72 (з пенальті).

Минай: БАНДУРА, Гончар, Мельник (Чуєв, 79), Нємчанінов, Трубочкін (Рогозинський, 56), Горін (Шишка, 56), Вітенчук, Гечев (Дмитрук, 56), Булеза, Твердохліб, Вишневський (Колесник, 63).

Металіст 1925: Сидоренко, Безуглий, Є.Ткачук (Вачіберадзе, 82), Курило, Капінус (Жичиков, 61), ГАБЕЛОК, Р.Русин, Д.Кравченко (Мартинюк, 70), Вачіберадзе, Дмитренко (Ременюк, 46), Бичек (Чирук, 46).

Попередження: Безуглий, 3, Капінус, 19, Гончар, 51, Колесник, 90+3.

Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 219 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: