Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​«Минай» дотискає «Спартакус» у другому таймі (ФОТО)
23:23
​«Минай» дотискає «Спартакус» у другому таймі (ФОТО)
У 6 турі Вищої ліги підопічні Миколи Гібалюка наприкінці поєдинку зуміли завоювати перемогу над юними футболістами Валентина Слюсара.

​«Минай» дотискає «Спартакус» у другому таймі (ФОТО) У 6 турі Вищої ліги обласної першості на футбольному полі стадіону «Авангард» підопічні Миколи Гібалюка наприкінці поєдинку зуміли завоювати перемогу над юними, але непоступливими футболістами Валентина Слюсара.

Поєдинок розпочався динамічно. Обидві команди почали конструювати гострі атаки. Заслуговує на увагу момент на 7 хвилині матчу: у стрімкій контратаці Минайленка збиває Чумак. При чому наносить тому серйозне пошкодження, через яке тренер вимушений здійснити заміну. Оборонець «Минаю» отримав гірчинчик.

Майже відразу після заміни «Спартакус» не використовує нагоду вийти вперед. Втім, вихід на побачення з кіпером не зумів реалізувати Галац – удар пройшовся повз ворота.

У першій половині гравці Валентина Слюсара організовано та надійно грали в обороні, відвойовували м’ячі у центрі поля. У одному з таких епізодів боротьби господарі поля залишились у меншості. При чому, за власної дурості та недисциплінованості. Захисник Гогерчак віддавав пас на вільного партнера, але м’яч випадково влучив у рефері, який пробігав повз. Зрозуміла бурхлива реакція у захисника, мовляв зупинив атаку. Проте нецензурна лексика на адресу судді не вписується у жодні рамки. Тим паче, коли той розташовується за два метри від тебе. Це друга жовта і відповідно вилучення.

«Минайці», як до червоної, так і після неї володіли ініціативою. Однак у першій половині до реальних шансів справа не доходила. Удари у виконанні Микуляка, Багрія, Гібалюка, Вагіна не знаходили цілі. Як підсумок, нулі на табло – і п’ятнадцятихвилинна перерва, аби перевести подих та здійснити потрібні корективи.

Перші двадцять хвилин тайму другого «Спартакус» діяв злагоджено та щільно у захисті. Вони не давали вільного простору гравцям «Минаю». Сівши на свою половину поля (перебуваючи у меншості іншого чекати від них ніхто й не думав) підопічні Слюсара успішно утримували потрібний для себе рахунок.

Микола Гібалюк здійснив кілька замін, які, як виявилось згодом, принесли свої дивіденди. Безперечно, гру оживив Яромир Лобода. Він і двічі наносив небезпечні удари по-воротах (особливо запам’ятався перший – постріл у праву шестірку витягнув голкіпер). І декілька стрімких проходів здійснив, які завжди закінчувались гостротою у воріт.

Але героєм матчу став не Лобода. Досвідчений нападник таранного типу Євген Костик мав у своєму розпорядженні тільки двадцять з гаком хвилин. Але використав їх сповна: вже через 6 хвилин після виходу на поле Костик відкрив рахунок у матчі. Подача з правого флангу від граючого тренера у штрафний майданчик, де вже чатував 17-й номер, тобто Костик. Випередивши оборонця він наносить удар головою точно в кут – 0:1.

А вже через кілька миттєвостей він же знімає всі питання переможця цього матчу. Пас від Микуляка у центр штрафної – у боротьбі високому та потужному форварду протистояти напрочуд важко. Удар головою вийшов не надто сильним, але дезорієнтував воротаря, який втратив позицію і м’яч його перелетів – 0:2.

Вже під завершення зустрічі гравці «Спартакуса» могли відквитати один гол. Антонишин, вийшовши на рандеву з Погоріляком начебто й пробив непогано. І відрив, певно, міг ставати вже мінімальним, якби не Пустовіт. Захисник підстрахував кіпера і відбив удар грудьми. Ворота залишились сухими…

Перемога гостей і футболісти «Минаю» роблять чудовий подарунок своєму наставнику, який тільки вчора відсвяткував іменини.


Арбітр: М. Маточка
Асистенти: М. Гала, К.Ліб, А.Дешко
Делегат: І.Кувік

Стадіон «Авангард»; +25 С; 200 глядачів

«Спартакус» – «Минай» 0:2

Голи: Костик, 77, 82

«Спартакус»: В.Дядюк, С.Федак, І.Веждел, Р.Гогерчак, Б.Будз, В.Галац (О.Шпак 37), С.Бобик (П.Міндак 81), М.Минайленко (В. Лебідь 12), В.Боднар, В.Пінковський (Д.Антошин 80), І.Варваринець
Запасні: Д.Смолига, А.Філіп
Тренер: Валентин Слюсар

«Минай»: Ю.Погоріляк, Е.Дзьоба (А.Пустовіт 75), В.Чумак (В. Варцаба 89), М.Гібалюк, Р.Смокоровський, І.Вагін (Я.Лобода 50), Є.Мирончук (О.Зубанич 57), В.Микуляк, М.Дудаш, О.Назаренко (Є.Костик 71), К.Багрій
Запасні: В.Хмельовський, С.Сидоренко
Тренер: Микола Гібалюк

Попередження: В.Чумак, Р.Гогерчак, В.Пінковський

Вилучення: Р.Гогерчак 23
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1161 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: