Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" грає внічию з "Ворсклою"
09:16
"Минай" грає внічию з "Ворсклою"
У протистоянні вищолігових колективів голів глядачі так і не побачили.

Юрій Максимов на звітну гру виставив повністю основний склад, адже вже за тиждень (22 липня) їм грати першу офіційну гру у Лізі Конференцій Європи з переможцем пари Ноах (Вірменія) - КуПС (Фінляндія) (перший матч 1:0).

У минайців також вийшли всі досвідчені гравці зі старту. Команда знову грала у три центральні захисники, два латералі, три центральні півзахисники та закарпатський дует нападників Вишневський та Кобак. На трибуні було помічено Євгена Селезньова, який ймовірно ще не набрав потрібних ігрових кондицій і можливо побачимо його вже у найближчих матчах.

Команди діяли у помірному темпі, ворскляни на правах фаворита частіше загострювали гру попереду, однак захист господарів справлявся із цим. Підопічні Кобіна мали декілька нагод після помилок оборонців суперника та Багайоко і Вишневський не використали свої нагоди.

У другому таймі на поле за минайців вийшли ще декілька гравців на перегляді, серед яких 19-річний півзахисник Денис Слюсар (син відомого гравця та тренера Валентина Слюсара), який минулий сезон провів у молодіжці львівського Руху. На місці атакуючого півзахисника вийшов екс-гравець Чорноморця та Оболоні 24-річний Артем Ковбаса, який у минулому сезоні у Першій лізі за 24 матчі забив 5 голів. Також зявились на полі декілька молодих гравців 18-річний динамівський захисник Василь Танчак, 21-річний півзахисник Олег Горін (останні два сезони провів у польській Ягелонії та чеській Карвіні).

У другій половині гри полтавська команда не реалізувала ще декілька гострих моментів. Нульова нічия стала позитивним результатом для награної нової захисної ланки ужгородців, а от в нападі триває вже тривала гольова "засуха".

Наступний товариський поєдинок Минай проведе в Ужгороді з друголіговим Мункачем.


«Минай» - «Ворскла» - 0:0

Минай: Кучер - Багайоко, Синьогуб, Сеницький, Семенко, Книш - Петрусенко, Хахльов, Кулієв - Вишневський, Кобак.
На заміну виходили: Танчак, Горін, Слюсар, Шевченко, Ковбаса.

Ворскла: Різник, Бондаренко (Тамм, 66), Яворський, Чеснаков (Кушніренко, 66), Тілль (Луїзао, 66), Пуцлін (Пешич, 66), Скляр (Челядін, 45), Якубу (Есеола, 45), Пердута, Кане (Вакула, 66), Степанюк (Кравчук, 66).
 
Фото ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 452 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: