Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" крупно перемагає "Вітязь" (ФОТО)
17:53
"Минай" крупно перемагає "Вітязь" (ФОТО)
У перенесеному матчі першого туру підопічні Гібалюка розгромили команду з Концгазо.

На відміну від суботніх та недільних матчів сьогодні поле було заметено снігом, тож футболістам потрібно було підбирати підходяще взуття для гри. Після стартової затримки, команди вийшли на засніжене штучне поле.

В цілому гра проходила під контролем минайців. Підопічні Пінковського грали з трьома центральними захисниками і лише одним нападником. Найкращу нагоду Вітязь створив в першу п’ятихвилинку, коли Готра подав з лівого краю, а Ковтан вискочив із-за спин захисників і опинився один перед воротарем та не зміг обробити передачу і відпустив м’яч.

Далі вболівальники були свідками односторонньої гри, яка в більшій мірі проходила на половині поля Концгазо. На 8-й хвилині Беца подав з правого флангу, а самотній Мирончук з шести метрів спокійно забиває головою – 1:0.

За три хвилини затяжна атака закінчилась подачею Смокоровського з лівого краю та м’яч долетів на інший край штрафної, звідки Беца прострілив у штрафну, де Кополовець зупинив м’яч і прицільно робив з 12 метрів – 2:0.
 
Трохи згодом Микулк пробивав зльоту з 17 метрів, але над поперечкою. Кополовець подав у штрафну, Беца набігаючи пробив головою, але мимо. На 30-й хвилині на вході у штрафну триходівка Микуляк – Кополовець – Гегедош закінчилась результативним ударом останнього з 12 метрів – 3:0.

Через три хвилини Гегедош віддав на Бецу, який прострілив у карну зону, де Кополовець забив свій другий м’яч – 4:0.

На останній хвилині першого тайму Микуляк подав кутовий, перший удар Гегедоша прийшовся у перекладину, другий вже у ворота – 5:0.

У другій половині гри тренери провели цілу низку замін. Минай продовжував домінувати на полі, але моментів стало вже менше. На 60-ій хвилині свіжі гравці сконструювали гол. Шпак віддав на Машталіра, який знайшов передачею Лободу і Яромир збільшує рахунок у зустрічі – 6:0.

В час, що залишився Лобода ще двічі небезпечно пробивав по воротам, але безрезультатно. Концгазівські футболісти не змогли у цьому матчі серйозно потурбувати Бабенка.

Минай впевнено переграв чемпіона Першої ліги і готується до більш складних суперників у Зимовій першості.   
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Юрій Шимон, Валерій Шкура
 
смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Минай» - ФК «Вітязь» Концгазо 6:0
 
Голи: Мирончук, 8, Кополовець, 11, 33, Гегедош, 30, 35, Лобода, 60.
 
Минай: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Максим Минайленко (Валентин Суслов, 64), Едуард Дзьоба (Артем Пустовіт, 53), Роберт Смокоровський (Стефан Федак, 52), Ігор Вагін, Владислав Микуляк (Олексій Шпак, 55), Євген Мирончук, Михайло Кополовець (Сергій Машталір, 36), Василь Пиняшко (Михайло Дудаш, 36), Роберт Гегедош (Яромир Лобода, 55).
Запасні: Юрій Погоріляк.
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Вітязь: Юрій Цветков (Андрій Ваш, 36), Владислав Бухарієв (Богдан Зуб, 57), Вадим Селещук, Олександр Ревта, Володимир Лович (Юрій Бойкул, 45), Андріан Горняк (Сергій Повхан, 66), Віталій Пребуш, Микола Федак (Владислав Михайловський, 28), Михайло Кампов (Юрій Лаб'як, 56), Едуард Готра, В'ячеслав Ковтан.
Запасні: Владислав Дуран.
Тренер: В'ячеслав Пінковський.
 
Попередження: Кампов, 53, Повхан, 54. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2098 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: