Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" легко розправляється з "Боржавою" (ФОТО)
19:45
"Минай" легко розправляється з "Боржавою" (ФОТО)
У матчі 23-го туру, на стадіоні «Авангард», ФК «Минай» не залишив жодного шансу команді з Довгого.

Перші моменти у матчі пройшли за активного сприяння Матвія Бобаля, однак це були лише початкові спроби для взяття воріт. Через кілька хвилин удар минайців зустрівся з поперечиною після подачі кутового.

Ще після виконання одного кутового пробивав Михайло Чедрик, але, пробиваючи головою з п’ятірки, він не влучив у рамку. Буквально через якусь мить Чедрик виправився: навіс з лівого краю і Михайло в дотик переправляє м’яч у ворота від стійки – 1:0.
 
Згодом пас Олексія Шпака знайшов адресата – Матвія Бобаля, який у штрафній розібрався з опонентом, але гостро пробити не вийшло. Доволі швидко минайці зуміли подвоїти рахунок. Чедрик та Бобаль виходили практично двоє на воротаря. Пас автора першого голу і Матвій в підкаті дістає круглого і переправляє його у ворота – 2:0.

Через кілька хвилин пара Чедрик – Бобаль ледь не сконструювали ще один гол. Чедрик скидував грудьми, а Бобаль пробивав – трохи вище.
 
Яскравий прохід Кополовця у середині тайму дозволив господарям святкувати третій м’яч. Михайло обійшов на віражі кількох оборонців і віддав точний пас на Бобаля. Останній вийшов на побачення з кіпером і не залишив тому шансів на спасіння воріт – 3:0.

Міг Матвій швидко робити хет-трик: так у одній з атак, після навісу Шпака з правого краю і подальшій скидці головою Чедрика, Бобаль завдавав удару з п’яти метрів в дотик, але воротар зіграв надійно.
 
Опісля цього футболісти «Минаю» кілька разів перевіряли воротаря ударами з дальньої дистанції. Кополовець пробивав з позиції лівого інсайду – трохи вище, а Мирончук бив з-за меж штрафної в дотик після скидки партнера, але м’яч просвистів над поперечкою.
 
Вирішив перевірити кіпера на пильність і Владислав Микуляк. Капітан минайців вирішив завдати прямого удару після виконання корнера! Фактор несподіванки та майстерність майже зіграли свою роль, але фортуна була іншої думки, себто не пощастило зовсім трохи. М’яч влучив у ближню стійку і відлетів у поле.

Футболісти «Боржави» майже не доходили до воріт Хмельовського. Однак ближче до завершення першого тайму гості, все ж, змогли потурбувати кіпера дальніми ударами у виконання Михайла Батрина та Ярослава Шандри. Однак особливого результату це не дало.
 
Під ендшпіль тайму першого Матвій Бобаль таки оформив хет-трик. Зробив він це у боротьбі з кількома захисниками, яку зумів виграти і нанести влучний удар. Кіпер не допоміг – 4:0. За такого рахунку команди пішли відпочивати.
 
На другу половину тренер минайців вирішив здійснити відразу потрійну заміну, а ще декілька пройшли впродовж подальших п’ятнадцяти хвилин. Першу реальну нагоду створили футболісти «Минаю» за участі Яромира Лободи. Пас з глибини у штрафну площу знайшов Ярика, який спробував спочатку в дотик пробити кіпера, а потім, з другої спроби, намагався влучити у ворота, які вже були неприкриті воротарем, а тільки оборонцями, однак завадила відзначитись стійка.
 
Спробували відповісти гравці «Боржави»: прохід Віталія Сурмача лівим фланом, зумів прибрати захисника і здійснював постріл з 12-ти метрів. Однак м’яч пролетів трохи вище цілі.

Згодом погром гостей збільшився: подачу з флангу головою успішно замкнув Констянтин Багрій – 5:0.
Через кілька миттєвостей гол-красень міг записати на свій рахунок Олексій Шпак. Після подачі з флангу оборонці винесли м’яч, однак не далеко і першим на підбиранні був саме Шпак. Удар в дотик з-за меж штрафної і м’яч влучає у хрестовину!

Згодом з-за меж штрафної пробивав Євген Костик – мимо. А за декілька хвилин влетів і шостий м’яч Після удару Михайла Дудаша з правого краю, Констянтин Багрій підкараулив круглого і добив його у порожні ворота – 6:0.
 
Чи не в наступній атаці рахунок став 7:0. Яромир Лобода розібрався як належить: з дальньої дистанції він влучно пробив у ближній для кіпера кут.
 
Варто відзначити, що навіть за таких обставин, футболісти «Боржави» не впадали у відчай, ба-навіть дозволяли собі кілька разів фінтити. Але загалом гості не спромоглися потурбувати чимось серйозним воротаря минайців.
Яскрава гра ФК «Минай» багата на голи дозволила не тільки забезпечити собі комфортну перемогу та покращити різницю м’ячів, але й потішити вболівальників свого клубу насиченим та цікавим поєдинком.

 
Арбітр: Гецко С.
Асистенти: Сімку А., Алмаші С.
Делегат – Біров І.

 «Минай» - «Боржава» Довге 7:0

Голи: 1:0 – Михайло Чедрик; 2:0 – Матвій Бобаль; 3:0 – Матвій Бобаль; 4:0 – Матвій Бобаль; 5:0 – Констянтин Багрій; 6:0 – Констянтин Багрій; 7:0 – Яромир Лобода

«Минай»: Владислав Хмельовський, Валентин Суслов, Віктор Чумак, Ігор Вагін, Михайло Дудаш, Євген Мирончук, Владислав Микуляк, Михайло Кополовець, Олексій Шпак, Матвій Бобаль, Михайло Чедрик
На заміну виходили: Едуард Нергеш, Артем Пустовіт, Яромир Лобода, Євген Костик, Едуард Дзьоба, Констянтин Багрій
Тренер: Михайло Іваниця
 
«Боржава»: Михайло Погайда, Юрій Кузьма, Віктор Ловга, Іван Фулей, Іван Штефко, Ярослав Шандра, Юрій Каганець, Юрій Куцкір, Віктор Ганчич, Віталій Сурмач, Михайло Батрин
На заміну виходили: Михайло Якуб, Ярослав Батрин, Іван Бурч, Олександр Печунка, Назарій Цісельський
Тренер: Василь Фірка Фоторепортаж з матчу можна переглянути на офіційній сторінці у Facebook.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1263 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: