Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" мінімально програє "Мінську"
12:07
"Минай" мінімально програє "Мінську"
Хороша гра, багато моментів, але знову не пощастило.

У другому товариському матчі в турецькому Сіде, де у нас проходять тренувальні збори, наша команда поступилися з мінімальним рахунком 0:1. Програли серйозному супернику – 9-ій команді чемпіонату Білорусі ФК «Мінськ».

Зрештою, тим збори в Туреччині і корисні – завжди цікаво себе перевірити на фоні потужних команд далеко не останніх чемпіонатів континенту.

Незважаючи на рахунок, цей матч можна віднести до активу «минайців». Щоправда, не повністю. Як розповів головний тренер команди Василь Кобін, наша команда повністю провалила початок матчу. Як наслідок – білоруси доволі швидко вийшли вперед. Забив український нападник мінчан Владислав Насібулін

Вирівняти гру нашій команді вдалося в середині першого тайму. «Минайці» повністю перебрали на себе контроль м’яча, почали грати у свою гру – налагодили гру в пас, почали використовувати фланги, збільшили швидкість.  

А у другому таймі ми значно стали агресивніше грати в атаці. І почали виникати моменти. Зрівнювати рахунок міг Кіча, Нурієв, Микуляк, Пиняшко. Але не щастило у завершенні – не вистачало останнього чіткого удару, вміло зіграли оборона суперника та голкіпер. І це при тому, що практично весь другий тайм ми «висіли» на чужих воротах та постійно створювали загрозу в чужому карному майданчику.

Зрештою, «Мінськ» гостро огризався контратаками, але явних помилок в обороні ми вже не допускали. Проте рахунок так і не змінили – 0:1 на користь столичної білоруської команди. Як зазначив Василь Кобін, суперник виявився дуже непоганим і це був надзвичайно корисний товариський матч.

Взяти реванш у білоруських клубів можемо вже завтра – 24 лютого наша команда зіграє із ще однією командою Вищої ліги цієї країни -  ФК «Вітебськом».
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 688 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: