Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Минай" на "Автомобілісті" програє господарям (ФОТО)
21:32
"Минай" на "Автомобілісті" програє господарям (ФОТО)
Справжній ажіотаж серед футбольної громадськості викликав перший офіційний матч на відновленому газоні стадіону «Автомобіліст».

Біля 500 глядачів стали свідками як на розкішному трав’яному газоні прекрасну гру продемонстрували найсильніші команди Ужгорода – «Автомобіліст» – «Минай».

Гра носила вибуховий характер, і моменти раз у раз виникали біля воріт обидвох команд. Та перевага була на боці господарів поля.

Вже в першій половині гри воротар «Миная» Іван Ковач вийшов переможцем у дуелі з Веселовським, який виходив сам-на-сам. Далі парирував удар головою від суперника після виконання кутового удару. Біля протилежних воріт чудову нагоду відкрити рахунок мав Євген Лук'яник, який не влучив вже у пусту рамку з 20 метрів, після не порозуміння Лютнянського із своїми захисниками. Гравці відчайдушно боролись на кожному клаптику поля. В ході одного з єдиноборств Віктор Жоффчак в зіткненні з суперником розбив собі голову і надалі змушений був грати з пов'язкою на голові.

Та розв’язка двобою наступила в завершальній половині другого тайму. Спочатку капітан «Миная» Владислав Микуляк змусив захисника «автомобілстів» порушити правила проти себе у власному штрафному майданчику. Досвідчений арбітр матчу Михайло Митровський вказав на позначку. Та стандарт від Миколи Гібалюка вміло парирував воротар господарів Мирослав Лютнянський. За декілька хвилин Вагін жорстко відбирає круглого у Лук'яника, який був першим на м'ячі та свисток арбітра промовчав.

Вже наприкінці зустрічі правий захисник «Миная» Негреш сфолив у власній карній зоні проти Чонки. Сам постраждалий майстерно реалізував одинадцятиметровий, розвівши воротаря та м’яч по різним кутам воріт.

Після пропущеного гола гості великими силами йшли в атаку, тиснули на ворота «автомобілстів», однак врятувати гру не змогли.

Тож «Автомобіліст» відривається і вже впевнено лідирує в чемпіонаті міста.


Стадіон «Автомобілст» м. Ужгород

«Автомобіліст» – «Минай» – 1:0 (0:0)

Гол: Чонка 83 (п)

На 76 хв. Гібалюк не реалізував пенальті.

«Автомобіліст»: Лютнянський (к), Пустовіт, Смокоровський, Вагін, Шукаль, Бандурович (Піняшко 46), Реплюк, Добровольський, Оржеховський (Чонка 46), Горський.
Запасні: Малець, Боднар.
Тренер – Іван Шанта

«Минай»: Ковач, Микитишин, Гібалюк, Крьока, Бабич (Дудаш 67), Нергеш, Балажинець (Дзьоба, 64), Жоффчак (Дзюбенко, 72), Микуляк (к), Назаренко, Лукяник.
Запасні: Ізай, Фаринич, Багрій.
Тренер – Вячеслав Пінковський
Роман КУХАР

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1166 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: