Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" на останніх хвилинах поступається черкаським академікам
19:30
"Минай" на останніх хвилинах поступається черкаським академікам
На жаль, «минайці» знову програли. Цього разу – на виїзді лідеру групи «А».

У центральному матчі туру наша команда гідно билася з «Черкащиною-Академією» на її полі, але у підсумку поступилася в один гол. Якби ж було трохи більше футбольної вдачі, то з Черкащини додому можна було привезти як нічию, так і перемогу. Але ж…
 
Звісно, ілюзій щодо легкості у цьому поєдинку ніхто з «минайців» не мав. Але й відступати було нікуди – конкурентів в групі «А» було багато. Тому команда їхала тільки за перемогою.
 
Тренерський штаб на цю гру виставив практично той самий склад, що і на попередній матч. Єдина заміна – у нападі. Головний бомбардир Роберт Гегедош не міг прийняти участь у грі через червону картку, яку отримав у грі з «Нивою» (Вінниця). Замінив його Анатолій Нурієв, який свою двоматчеву дискваліфікацію якраз відбув.
 
Розпочали «минайці», як і суперники, цю гру досить обережно. Після того як «Черкащина» двічі потурбувала Кулініча у перші 15 хвилин, «минайці» активізувалися. Небезпечним був Микуляк, особливо його удар з гострого кута під перекладину, та його стандарти. Наша команда в ті хвилини, між іншим, подала десь 6 кутових і всі вони змусили оборонців суперника добряче попрацювати.
 
Загалом, перший тайм запам’ятався великою кількістю боротьби в центрі поля. «Минайці» намагалися грати у свою гру з контролем м’яча, але до результату це не призвело. Натомість першими відзначилися саме господарі – хоч і їх гол не виглядав логічним. Тим не менше, він вийшов дійсно гарним. Захисник «Черкащини» Олег Тарасенко метрів так з 40 послав мяч за шаленою траєкторією у дальній кут і таки попав: 0:1.
 
«Минайці» ще до перерви могли відновити статус-кво, але на навіси Микуляка та Страшкевича вчасно не відгукнулися партнери і не замкнули їх передач.
 
Після перерви на поле у складі нашої команди вийшов Артур Карноза і це зіграло свою роль. Як тільки Артур отримав м’яча, то відразу розпочав атаку, яку вдалося супернику перервати тільки за допомогою порушення правил. Сам же Артур і реалізував штрафний класним ударом – 1:1. До речі, вітання Артуру з першим голом у офіційному матчі за «Минай»
 
На жаль, довго радіти не довелося. Вже у наступній атаці арбітр призначив у ворота закарпатців пенальті. Його ж і реалізував півзахисник господарів Бойко – 2:1.
 
Але «минайці» не збиралися здаватися. Вони зуміли перехопити ініціативу та збільшити тиск на ворота суперника. Це призвело до їх помилок. Нурієв на 62-ій хвилині отримав передачу біля штрафної і пробив – голкіпер «Черкащини» зіграв невдало, рахунок зрівняно!
 
Після цього на полі у складі закарпатців з’явився Михайло Кополовець і це додало атакуючої мощі. До речі, Михайло міг виводити команду вперед, але його удару з-за меж штрафної не вистачило трохи точності.
 
І це був не єдиний момент у нашої команди. Героєм міг стати і Карноза, але з його ударом за 10 хвилин до кінця матчу справився голкіпер. Небезпечним був і наступний, після цього моменту, кутовий. Але «минайці» не забили, а цього голу так не вистачало…
 
До того ж, активізувалося старе футбольне правило: «не забиваєш ти, забивають тобі». І за 5 хвилин до кінця «черкащани» вдало використали свій стандарт – Тенжицький, який вийшов на заміну, зіграв на добиванні: 2:3.
 
У останні 5 хвилин «Минай» не здався і мав можливість врятувати бодай нічию. Моменти були – зокрема, з кутового та після назначених штрафних. Але знову футбольна вдача відвернулася від нашої команди
 
2:3 і наша команда опускається вниз у турнірній таблиці після цього матчу. Виправити ситуацію можна буде уже в цю неділю, 5 травня – «минайці» зустрічаються вдома з «Калушем». Детальніше про майбутній матч читайте на нашому сайті та на клубних соцмережах.
 
 
«Черкащина-Академія» - «Минай» 3:2
 
Голи: Тарасенко, 38, Бойко, 50 (з пен.), Тенжицький, 86 -  Карноза, 47, Нурієв, 62.
 
«Черкащина-Академія»: Майборода, Домальчук, Тарасенко, Бурлін, Чорний, Цибульник, Медведь (Тенжицький), Кошелюк (Тищенко), Тимофієнко (Зеленевич), Сторчоус (Кошадзе), Бойко
 
«Минай»: Кулініч, Допілка, Ощипко, Беца, Стасюк, Гавриленко, Дмитренко, Пиняшко (Кополовець), Страшкевич (Смокоровський), Микуляк (Карноза), Нурієв
 
Попередження: Медведь, Цибульник - Допілка, Пиняшко
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 705 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Ужгород  
0
Тема така, або минай не планує на 1 лігу, бо там розцінки вищі, роз'їзди огого, і тому зараз тупо дуркують або набрали зброд старичків ненужних і ригають зараз. Друге більш вірогідне, бо ці нові гравці, це минулий час, лиш бабки на вітер

2 Мікітос  
0
Та ще най візьмуть пару таких як Путраш, Ощипко, якраз в 10 точно будуть в 2 лізі. Непотріб никому не нужний понабирали, зараз плоди пожирають

1 Віола  
0
ТО всьо карма за Сидоренка!!! Як каже Кополовець - єден виход - до церкви!!!!!..Особенно Плавайкови....

الاسم *:
Email *:
كود *: