Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" не встояв проти динамівців (ФОТО)
17:59
"Минай" не встояв проти динамівців (ФОТО)
Лише у другому таймі київська команда зуміла вирвати перемогу у минайців.

Перед важливим кубковим поєдинком наставник ужгородців не зробив ніяких змін у порівнянні з останньою грою з Вересом. У свою чергу Хацкевич, як і прогнозувалось, випустив зі старту найближчих резервістів.
 
Минай демонстрував сміливу гру з перших хвилин не дивлячись на ім’я суперника, хоча й змушений був грати строго від оборони. На 8-ій хвилині Смирний відгукнувся на подачу зліва і пробив на ближній стійці, але трохи вище. За дві хвилини господарі видали стрімкий перехід в атаку: швидко розігравши штрафний в центрі Лобода протягнув м’яч до штрафної і видав на лівий край на Смокоровського, який опинився один перед воротарем, але з 6 метрів пробив у Бущана.
 
На 19-ій хвилині минайці розіграли чудову комбінаційну контратаку – Микуляк з центру віддав на лівий край на Смокоровського, той пасом врозріз виводить Гегедоша до воріт і Роберт у своєму стилі перекидає голкіпера – 1:0.
 
Трибуни просто вибухнули від радості і ще довго не стихали, підтримуючи своїх гравців до самої перерви. У динамівців мало що виходило, численні навіси з флангів були легкою здобиччю ужгородських захисників. Тому з часом кияни почали пробивати з середніх дистанцій. На 24-ій хвилині Шапаренко вистрілив з 22 метрів, Мелашенко забрав. На 34-ій хвилині Супряга бив з гострого кута, але Беца підстрахував кіпера і виніс м’яч з лінії воріт. Далі Андрієвський двічі сильно пробивав з 20 метрів, у першому випадку Мелашенко парирував, в другому – круглий пройшов біля стійки.
 
Перемога за підсумками першого тайму вселяла надію вболівальникам на стадіоні у позитивний результат. Але в перерві Хацкевич випускає двох збірників – Буяльського та Гармаша, які в певній мірі визначили долю цього поєдинку. Вже на 50-ій хвилині Шапаренку дали прийняти та пробити з 14 метрів, чим він і скористався – 1:1.
 
Зовсім скоро Динамо ще двічі покарало минайців. За чотири хвилини Буяльський закинув у штрафну і Шапаренко уникнувши офсайду вдруге пробив Мелашенка – 1:2.
 
На 58-ій хвилині з лівого краю прийшов третій гол. Буяльський віддав на Піваріча, який прострілив, а Гармаш замкнув – 1:3.
 
У наступні двадцять хвилин моментів практично не виникало, ужгородці вже надійніше оборонялись, проте діставались до чужих воріт лише за рахунок стандартів. Вирівняти становище у них була можливість у самому кінці поєдинку. На 87-ій хвилині Кобін навісив у штрафну на Нурієва, який пробив ударом через себе, але трохи не влучив у рамку. За мить Лобода справа віддав передачу на Шпака, який пробив з 19 метрів, Бущак відбив.

Вже у додатковий час Морозюк накинув на Буяльського, який також пробив ефектно ножицями, воротар забрав.

У підсумку Динамо крокує далі у Кубку. Минай гідно протистояв іменитому супернику і своєю грою мабуть здобув ще більше прихильників по всій Україні. Це саме той момент, коли ти можеш бути гордим за своїх хлопців, закарпатських футболістів!
 
 
ФК «Минай» - ФК «Динамо» Київ 1:3
 
Голи: Гегедош, 21 — Шапаренко, 50, 54, Гармаш, 58
 
Минай: Сергій Мелашенко, Василь Беца, Ігор Ощипко, Василь Кобін, Петро Стасюк, Максим Гавриленко, Яромир Лобода, Василь Пиняшко (Олексій Шпак, 83), Владислав Микуляк (Анатолій Нурієв, 62), Роберт Смокоровський (Стефан Федак, 71), Роберт Гегедош.
Запасні: Владислав Сидоренко, Максим Минайленко, Олег Допілка, Михайло Бабій, Іван Капустей Едуард Сухомлин.
Тренер - Ігор Харьковщенко.
 
Динамо: Георгій Бущан, Микола Морозюк, Микола Шапаренко, Олександр Андрієвський (Че Че, 68), Вітор Буено (Денис Гармаш, 46), Йосіп Піваріч, Микита Бурда, Артем Шабанов, Євген Смирний, Владислав Супряга, Міккель Дуелунд (Віталій Буяльський, 46).
Запасні: Артур Рудько, Микита Кравченко, Назарій Русин, Денис Попов.
Тренер – Олександр Хацкевич.
 
Попередження: Гегедош, Гавриленко, Микуляк, Беца, Пиняшко, Лобода - Андрієвський
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1072 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: