Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Минай» не знає проблем у Берегові (ФОТО)
22:13
«Минай» не знає проблем у Берегові (ФОТО)
Команда Гібалюка продовжує підтверджувати статус головного фаворита Зимової першості Закарпаття.

«Минай» не знає проблем у Берегові (ФОТО) Як і минулого року, кубкові матчі берегівці проводять на стадіоні «Меблевик», щоб краще підготувати центральне поле спорткомплексу «Дружба» до початку чемпіонату. Стан поля, на який вийшли футболісти, був трохи кращий ніж у Кінчеші, та все ж змістовний футбол на ньому демонструвати було важко.

Минайці вперше вийшли на натуральне поле і потребували певного часу, щоб призвичаїтися. Та цей процес адаптації пройшов дуже швидко. Про що свідчить рахунок на табло у першій половині гри.

Першими створили гостроту все ж господарі. Луця пробивав штрафний по центру з 20 метрів, але біля стійки повз ворота. Єдиний форвард гостей Багрій проривався лівим краєм, обійшов захисника і пробивав з гострого кута, але влучив у стійку.

Вже на восьмій хвилині підопічні Гібалюка відкрили рахунок. Дзьоба зіграв на підборі перед штрафною і одразу пробив з 18 метрів, Багрій стоячи спиною до воріт метрів з чотирьох, підправив у ворота. 0:1.

Синьо-білі намагались встановити контроль над м’ячем, однак на підступах до штрафної вони втрачали круглого, а всі верхові передач були за захисниками гостей. Лише в одному моменті Купаш вивів Татинця практично на одного воротаря та удар Миколи в останній момент у підкаті заблокував Пустовіт.

На 20-ій хвилині Микуляк запресингував на чужій половині лівого флангу суперника, в результаті чого м’яч відскочив до Багрія, який помчав на ворота, і вже у штрафній був грубо збитий Красношликом. Стовідсотковий пенальті сам постраждалий і реалізував. 0:2.

Підопічні Баб'яка не могли знайти підходів до воріт Погоріляка, який відверто скучав. «Минай» доволі легко долав центр поля, маючи набагато вищий відсоток у точності передач. На 31-ій хвилині Микуляк навісив у карну зону зі штрафного, де Назаренко пробив головою. Кучінка відбив цей удар, однак прямо на Дудаша, який вколотив круглого у сітку воріт з трьох метрів. 0:3.  

У другому таймі «фантазісти» берегівців Ковтун і Татинець так нічим і не запам’ятались, повністю програвши центр поля Вагіну та Нергешу, які не давали їм розвернутися. А в передній лінії один Луця не міг впоратися зі стовпами оборони «Минаю». У складі господарів дебютував дует з Перечина - Стецо та Головей.

Лише декілька нагод за всю другу половину створили обидві команди. Микуляк замість подачі з правого флангу пробив по воротам і кіпер з труднощами витяг шкіряного з-під перекладини. В іншому епізоді плеймейкер «Минаю» подав зліва і Костик в один дотик пробивав з десяти метрів, лише біля стійки.

Чумак не вдало вибив м’яч і Луця мав можливість пробити з 20 метрів, воротар гостей зіграв надійно. Павлиш гостро прострілював з лівого краю, Нергеш у підкаті заблокував. Після подачі з кута поля, знову Нергеш перший на м’ячі. В останні хвилини Гібалюк змінив схему, граючи в три захисники.

«Минай» за якісь півгодини практично вирішує долю цього протистояння, хоча від «Берегова» очікувалось більшого спротиву.           


Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Тарас Шопа
Делегат матчу – Віталій Демяненко
 
м. Берегово, стадіон «Меблевик», глядачів 300
 
ФК «Берегово» - ФК «Минай» 0:3

Голи: Багрій, 8, 21 (пен.), Дудаш, 31.

Берегово: Павло Кучінка, Олександр Шимон (Олександр Головей, 36), Василь Красношлик, Михайло Микуланинець (Едуард Стецо, 36), Андрій Смагін (Ростислав Молнар, 65), Василь Ковтун, Золтан Купаш, Степан Гейці, Сергій Гичка (Іван Павлиш, 56), Микола Татинець (Олександр Яворів, 52), Василь Луця.
Тренер – Мирослав Бабяк.

Минай: Юрій Погоріляк (Владислав Хмельовский, 56), Андріан Бабич (Сергій Сидорчук, 52), Артем Пустовіт, Віктор Чумак, Едуард Дзьоба, Ігор Вагін (Євген Мирончук, 47), Едуард Нергеш (Юрій Комарницький, 65), Владислав Микуляк (Рудольф Балажинець, 52), Олександр Назаренко, Костянтин Багрій (Ігор Дзюбенко, 60), Михайло Дудаш (Євген Костик, 47).
Тренер – Микола Гібалюк.  
 
Попередження: Красношлик, 20, Татинець, 31, Смагін, 65 – Вагін, 41, Чумак, 70+1.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1591 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: