Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" переграє лідера чемпіонату (ФОТО)
20:40
"Минай" переграє лідера чемпіонату (ФОТО)
Результативні дії Михайла Кополовця приносять перемогу Минаю.

Гра у Камяниці стала окрасою п’ятнадцятого туру, де зійшлися варті один одного суперники. У Дідові на поле вийшла лише команда гостей, тому господарі отримали технічну поразку і вся увага була прикута до стадіону Камелот.

Обидві команди не дорахувалися гравців основи, хоча у господарів вони були більш відчутні. Севлюш грав без Розмана та Мудри. У Минаю були відсутні Микуляк, Вагін, Лобода, Зубанич.

Стартові хвилини команди провели досить активно, але без значних загострень. Боротьба в центрі поля була досить жорсткою. В одному з ігрових епізодів Остафійчук зачепив Кополовця. За декілька хвилин вже Михайло високо зіграв ногою, і Олексій отримав бутсою по голові, арбітр виписав попередження Кополовцю.

Саме Кополовець створив першу гольову нагоду. Знаходячись у штрафній він перекинув Гринишина, який вийшов з воріт та останнього підстрахував Міца, вибивши м’яч головою. Господарі діяли гостріше попереду, в той час як виноградівці комбінували перед штрафною, без ударів у площину.

Суслов далеко вкинув аут по лівому фланзі, Ломага не дотягнувся до круглого і Чедрик увійшов у штрафну зліва і робив простріл, але захисники вчасно заблокували. З протилежного краю після подачі Мирончука, Дудаш пробив головою з семи метрів, воротар забрав.

На 20-ій хвилині після довгої передачі Ребрик і Пустовіт боролися за м’яч у штрафній, Погоріляк трохи затримався з виходом і в зіткненні з Ребриком все ж вибив шкіряного, але отримав при цьому ушкодження і згодом був замінений.

В середині тайму Суслов вкидає аут далеко у штрафну, де м’яч з відскоку від землі трохи не влетів у ворота, Гринишин відбив з-під перекладини, добивання Чедрика заблокували захисники. Севлюш не маючи змогу наблизитись до воріт часто бив здалеку, але все летіло мимо. На 35-ій хвилині після довгої передачі минайців Бобаль мав шанс вийти на ворота, але того, у обопільній боротьбі, завалив Шопота і заробив гірчичник.

Досить гаряче було біля воріт Минаю після корнерів. Одна з подач Мешка знайшла на дальній стійці Шопоту, та той пробив головою повз ворота. Ще один розіграш, так би мовити домашня заготовка, закінчився ударом у перекладину, але перед цим лайнсмен зафіксував офсайд.

За п’ять хвилин до перерви Гібалюк з і штрафного з 24 метрів цілив у ближній кут, воротар перевів на кутовий. Після подачі того ж Гібалюка Чумак з восьми метрів пробив значно вище цілі. Далі ще гостріше було після швидкої триходівки Дудаш, Мирончук і на завершенні Кополовець бив з 12 метрів, але захисники заблокували цей удар. Після ще одного корнеру Пустовіт на ближній стійці пробив головою, Гринишин впіймав.

На цьому команди пішли відпочивати. Другий тайм розпочався з тиску господарів. В одному з моментів Кополовець небезпечно пробивав з 12 метрів, але мимо. Та вже за декілька хвилин подачу Бобаля, Михайло завершив ефектним ударом зльоту по центру з десяти метрів – 1:0.

На 57-ій хвилині Минай мав подвоювати рахунок. Мирончук віддав на Кополовця, який увійшов у штрафну і викотив на Чедрика, який з восьми метрів не зумів влучити у пустий кут воріт суперника. Севлюш ніяк не міг просунутись до воріт господарів, і заслуга в цьому командних дій в обороні підопічних Іваниці. Гібалюк активно пресингував суперника в центрі і розпочинав практично всі атакуючі дії своєї команди.

На 71-ій хвилині Суслов закинув Кополовцю у вільну зону на лівому фланзі, Михайло на якусь мить випередив Шопоту, вже у штрафній обійшов ще одного захисника і вивів на ударну позицію Багрія, який пробив точно в кут – 2:0.

В останні двадцять хвилин господарі грали більш прагматично, зосередившись на збереженні результату, тож у севлюшців почали виникати моменти. Подачу з кута поля від Чонки на дальній стійці завершував Ребрик, але Хмельовський грає надійно. Мешко прострілив з лівого флангу, м’яч дійшов до Ковні на протилежний край, і Борис пробив з гострого кута, кіпер відбив.

В одній з швидких контратак Костик скинув головою Багрію і форвард вибігав на ворота, але вирішив не зближуватись, а закинути кіперу за комірець, але не вийшло.

Через численні паузи Митровський додав до матчу п’ять хвилин і вже на початку додаткового часу гості дістали змогу скоротити розрив у рахунку. Ковня віддав на Віщака, який прострілив з лівого краю, м’яч відскочив до Чонки, який розстрілював ворота з 14 метрів, Нергеш прийняв удар на себе, але при цьому зіграв рукою. Як результат червона картка і пенальті. Напрямок удару Ребрика Хмельовський вгадав, але не дотягнувся – 2:1.

На більше виноградівців не вистачило. Минай в останні хвилини повністю відійшов назад і втримав переможний рахунок.

Підопічні Івана Білака вперше зазнають поразки і підпускають до себе Ужгород. Минай тепер теоретично відстає від лідера на п’ять пунктів.
   
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ігор Гарлач, Валерій Шкура
4-й арбітр – Юрій Шимон
Делегат матчу – Георгій Жбора
 
с. Кам'яниця, стадіон ГСК Камелот, глядачів 500
 
ФК «Минай» - ФК «Севлюш» Виноградово 2:1
 
Голи: Кополовець, 49, Багрій, 71 - Ребрик, 90 (з пен.).
 
Минай: Юрій Погоріляк (Владислав Хмельовський, 20), Едуард Нергеш, Віктор Чумак, Артем Пустовіт, Валентин Суслов – Микола Гібалюк, Євген Мирончук (Едуард Дзьоба, 63), Михайло Дудаш, Михайло Кополовець – Матвій Бобаль (Костянтин Багрій, 65), Михайло Чедрик (Євген Костик, 77).
Тренер – Михайло Іваниця.
 
Севлюш: Віталій Гринишин, Себастіан Шопота (Дмитро Жуков, 73), Олександр Міца (Богдан Котляр, 86), Артур Вайда, Андрій Ломага, Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Юрій Мешко, Віталій Чийпеш (Ерік Віщак, 68), Денис Ребрик, Олексій Остафійчук (Борис Ковня, 59).
Запасні: Василь Козар, Микола Ляхович.
Тренер – Іван Білак.
 
Попередження: Кополовець ,12 – Шопота, 35, Вайда, 54, Ребрик, 89.

Вилучення: Нергеш, 90.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1993 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 quali  
0
sanches, так Ви праві, журналіст подає власне бачення матчу і добирає для цього слова, які вважає за потрібне!
Якраз ці слова у статті говорить про рівень журналіста ! Нажаль рівень журналістики, як і місцевого телебачення дуже низький((
sanches, де ви бачили, що я писав про закарпатський діалект?
sanches, а за клоуна можна і зуб втратити! Підбирайте слова! Я ж нікого не ображав

3 sanches  
0
Чуєте ви, два клоуна! Журналіст подає власне бачення матчу і мовлення його, себто добір українських слів, чи то іншомовних - його власна справа! Матеріал написано грамотно, з дотриманням усіх вимог жанру. Стильно, сучасно. Що пропонуєте, закарпатським діалектом викладення матеріалу вести?! От створіть собі спортивний сайт, вигадайте концепцію, і вперед робити репортажі! А критикувати, тим паче в такій, вибачте, сільській формі не варто! Тільки себе принижуєте..Теж мені експерти знайшлись..

2 Правильно сказав!!!Автор ти далбайоб!!!  
0
Підтримую коментар цієї людини,не пишіть херню в описання матчу і всіх других матчів,розписуєте європейськими словами і словами які вживають коментатори у матчах по ТВ,це просто Область будьте простіші,не робіть посміховисько!!!!!!!

1 quali  
0
Добрий день!
Читаючи Ваші огляди матчів відверто не розумію для чого замість простого слова "м'яч" вживати слова: "шкіряний", "круглий"? Для чого?
Скоро так дійде, що почнете огляд зі слів: "Футболісти вийшли на поле лисого поганяти".
Чому замість "жовта картка" вживається слово "гірчичник", футболіст захворів і йому показали лікарський засіб?
Для чого у статті вживати так багато слів, які не мають відношення до української мови: "корнер", "кіпер" і т.д.
Можна і написати: "футболіст вдарив бол лівим футом і заробив для своєї тім корнер"
Але це ж сміх!

الاسم *:
Email *:
كود *: