Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" у спарингу переграє "Великий Березний"
08:53
"Минай" у спарингу переграє "Великий Березний"
У четвер, 4 серпня, ФК «Минай» зіграв у спарингу проти колективу з Великого Березного.

Поєдинок завершився впевненою та прогнозованою перемогою підопічних Михайла Іваниці. До слова, візит до Великоберезнянщини для наставника команди став ще й своєрідними відвідинами рідних, адже родом він саме звідси.

З перших хвилин гри футболістам з Минаю довелось не просто. Суперник, а відповідно і вболівальники налаштувались на зірковий колектив з Вищої ліги обласного чемпіонату. Наклала свій відбиток і якість футбольного поля. Однак, насамперед причиною такої ситуації стала не надто виразна гра команди.
 
Однак рахунок гості, все ж, відкрили. У середині тайму завдяки реалізованому пенальті від Матвія Бобаля минайці вийшли вперед. Згодом відзначився Михайло Кополовець, який успішно зіграв на добиванні. Футболісти з Великого Березного теж не відсиджувались тільки у захисті - як підсумок, зуміли відквитати один гол. Проте останнє слово у першому таймі було таки за «минайцями», зокрема за сьогоднішнім капітаном Владом Микуляком.

У другій половині підопічні Іваниці створили ще більше гольових шансів і змогли декілька з них реалізувати. Після удару Микуляка і подальшого рикошету рахунок став 1:4. Пізніше яскравий гол забив Михайло Чедрик, який обігрався у стінку з партнером і впевнено пробив кіпера. Господарі спромоглися відповісти заробленим пенальті, який вдало виконали.


ФК "Великий Березний" - ФК "Минай" 2:5

У складі «Минаю» забивали: М.Бобаль (пен), М.Кополовець, В. Микуляк (2), М.Чедрик

«Минай»: Владислав Хмельовський, Едуард Дзьоба, Віктор Чумак, Артем Пустовіт, Михайло Дудаш, Владислав Микуляк, Ігор Вагін, Нуцу Арделян, Михайло Кополовець, Михайло Чедрик, Матвій Бобаль
На заміну виходили: Юрій Погоріляк, Андрій Попович, Едуард Нергеш, Сергій Сидоренко, Євген Костик, Валентин Суслов
Тренер: Михайло Іваниця
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1219 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: