Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Минай» перемагає «Еко»
07:56
«Минай» перемагає «Еко»
Поєдинок між цими суперниками мав би вийти принциповим, адже обидві команди борються за комплекти нагород.

«Минай» перемагає «Еко» Номінальні господарі ще не втратили надії наздогнати лідера – «Автомобліст», а «Еко» - претендент на бронзу.  

З перших хвилин гра вийшла динамічною, гравці обмінялися кількома  напівмоментами. А от на 12 хвилині удар у виконанні капітана «Минаю» Владислава Микуляка з центра поля став справжньою несподіванкою для голкіпера «Еко» Олександра Пуги. Він чомусь лише поглядом супроводжував політ м’яча, який за мить вже затріпотів у його сітці воріт.

«Минай» поступово прибирав ініціативу до власних ніг, але захист «Еко» під вмілим керівництвом досвідченого Анатолія Пеци справлявся з натиском господарів.  Попереду ж «ековці» не використали дві чудові нагоди для того, що відновити статус-кво. М’яч після ударів Скунзяка та Товта пролетів в сантиметрах від стійки воріт Івана Ковача.

А вже в другій половині зустрічі знову свою майстерність у пробитті стандартів продемонстрував Микуляк. Своєю ударною лівою Влад метрів з 20 філігранно перекинув стінку гравців «Еко» й спрямував м’яч у дальню від воротаря дев’ятку. 

Господарі й далі продовжували тиснути на суперника, змушуючи останніх часто помилятися ще на власній половині поля. Однією з таких помилок скористався Едуард Нергеш, який підхопив м’яч в центральній зоні, відірвався від захисників і в дуелі з воротарем холоднокровно спрямував м’яч у ближній кут. Тож 3:0 такою була вікторія «Минаю» в протистоянні з «Еко».


Чемпіонат  Ужгорода. 16-й тур

Стадіон с. Баранинці
Глядачів - 50

Арбітр – Михайло Митровський

«Минай» - «Еко» - 3:0 (1:0)

Голи: Микуляк 12, 55; Нергеш 74.

Минай: Ковач, Микитишин, Дзьоба, Бабич (Нергеш 46), Лазар, Гібалюк, Лукіяник, Жоффчак, Микуляк (к), Назаренко, Багрій.
Запасні: Ізай, Дудаш, Балажинець, Фаринич, Крьока

Еко: Пуга, Пеца (Гаврилів 46), Карпан, Товтин, Скрип, Товт, Гартман (Грицкевич 46), Кривка, Горняк, Скунзяк (к), Ференцик.
Запасні: Ладомиряк, Дудура, Рацин, Варваринець, Зизич, Цветков.
Роман КУХАР
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 931 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: