Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" перемагає полянців
22:04
"Минай" перемагає полянців
Команда з Ужгородщини мінімально здолала «Поляну» у стартовому матчі чемпіонату області.

Перший тайм дебютного у сезоні поєдинку між ФК «Минай» та ФК «Поляна» пройшов за незначної переваги господарів. Особливо небезпечних нагод було небагато. На 16-ій хвилині Гегедош віддав пас в центр штрафної на Лободу. Той прилаштувавшись вдарив по воротах, та з його пострілом кіпер «Поляни» впорався. На добиванні першим опинився Пиняшко, але і його удар впритул Бучок відбив.

Вже у другому таймі відкрити рахунок гравцям «Минаю» вдалося. На 60-ій хвилині Микуляк віддав точну прострільну передачу на Гегедоша, який нагоди не змарнував — 1:0. Приблизно 10 хвилин потому «Минаю» вдалося відзначитися вдруге. Точним пострілом по воротах відзначився Едуард Дзьоба.

Далі гра проходила дещо нервово. Надлишкова емоційність футболістів призводила до дрібних сутичок та фолів. Вже на 81-ій хвилині «Поляна» зуміла відквитати один м'яч. Жаренко, отримавши пас з глибини, зумів вийти на очну зустріч із Бабенком. Нападник «Поляни» прокотив м’яч точно у сітку воріт — 2:1.
 
У підсумку рахунок таким і залишився. У першому турі «Минай» виборює заповітні три залікові пункти.


Арбітр: Вадим Запрутняк
Асистенти: Мирослав Горгош, Юрій Бобаль

м. Ужгород, стадіон «Авангард»

ФК «Минай» — ФК «Поляна» 2:1

Голи: 1:0 — Роберт Гегедош; 2:0 — Едуард Дзьоба; 2:1 — Іван Жаренко
 
ФК «Минай»: Бабенко, Беца, Образцов, Минайленко, Смокоровський (Федак, 46), Вагін, Лобода, Пиняшко, Гегедош, Шпак (Микуляк, 55), Машталір (Дзьоба, 50);
Запасні: Погоріляк, Гібалюк;
Тренер: Микола Гібалюк;
 
ФК «Поляна»: Бучок, Власик, А. Русин, Мельник, Є. Русин Євген, О. Міклош, В. Міклош, Островка, Соломко (Попович, 61), Стегура (Сокач, 72), Жаренко;
Запасні: Безик, Фалес
Тренер: Михайло Кондря
 
Попередження: Федак, Гегедош – В. Міклош, Бучок;
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2571 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Вася Поляна  
0
Хотів бим дочекатися 2 круг і так файно приймемо Минай!!Так колись грубо як ви грали, грав лиш Бичків. Поляна грала 1 гру в році!!! і ви модняки здулися і почали ламати хлопців , може говорю не так? Ви знаєте шо в Поляні все помнять і все вертають.Ганьба!!! і за Гол рукою в ворота поляни Ганьба, і за пенальті який не дав арбітр тоже ганьба! незнаю чому прессслужба минаю так написала всьо стисло і "лаконічно", а шо Ви ще могли написати впринципі, коли просто по хамськи себе вели і так по хамськи виграли! Лоці кіть так будете грати та таблиця Вам покаже середній палець і позор на виїздах.

2 Loci  
0
Результат залишиться,а хто кращий покаже турнірна таблиця в кінці

1 Ваня 91  
0
Минай!! але ж чому не пишете, що Поляна виглядала краще?..даже ваші говорили,що не заслужили ми поразку

الاسم *:
Email *:
كود *: