Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" поспарингував з "Кішвардою"
21:09
"Минай" поспарингував з "Кішвардою"
В цю суботу, 27 березня, допоки триває пауза на міжнародні матчі, наша команда вирішила зіграти товариський матч з «Кішвардою».

Це вже другий спаринг проти середняка Вищої ліги Угорщини в цьому році. В січні ми вже зіграли з ними на їх полі і гра закінчилася з рахунком 0:1 на їх користь.

На жаль, цього разу знову поступилися. Загалом це вже 4 поразка в нашій історії цьому клубу – спаринги з ними завжди цікаві, але з результатом вкотре не щастить.

Цей товариський матч був дуже потрібен і в рамках роботи оновленого тренерського штабу «Минаю» на чолі з Миколою Цимбалом. І він дав чимало потрібної інформації напередодні вирішальних ігор УПЛ.  

Сам матч вийшов доволі цікавим. Гра була відносно рівною було багато боротьби, пресингу та роботи без м’яча. У старті угорців вийшов мукачівський футболіст Віктор Гей.

Початок був за господарями, які на 18 хвилині відкрили рахунок – атака пройшла з правого флангом, звідти навіс і бразилець «Кішварди» Сасса відкрив рахунок ударом головою.

З цього флангу, до речі, господарі атакували частіше, проте після пропущеного голу наш захист не дозволяв особливо багато. Перед самою перервою «Кішварда» ще потурбувала наші ворота ударом зі штрафного, але він був не точним.

До речі, якраз зі стандарту ми у другому таймі і зрівняли. На 50 хвилині український легіонер угорського клубу Кравченко зніс Пиняшко в штрафній і арбітр призначив у їх ворота пенальті. Його  реалізував Угочукву, який завдав удару «паненкою» - 1:1. До речі, це вже 3 гол нігерійця за «Минай» у товариських матчах.

Після голу наша команда активізувалася в атаці. Загалом, у другому таймі ми виглядали значно краще: більше контролювали м’яч, намагалися будувати позиційні атаки, вигравали підбори та верхові дуелі.

Ми створювали тиск у чужій третині поля і моменти почали виникати – зокрема, був шанс забити у Пиняшка, але удару забракло точності. Між іншим, Василь міг забивати ще – в середині тайму закарпатці провели хорошу контратаку, яку мав завершувати Пиняшко, але удар знову вийшов не точним.

На жаль, більш точнішими в атаці були господарі. І наша команда в цьому матчі пропустила ще раз. На 76 хвилині румунському півзахиснику Клаудіу Бумбі вдався класний удар з 14 у правий нижній кут – 2:1. «Минайці» у відповідь провели кілька атак, але рахунок змінити не вдалося.

У підсумку вдруге в цьому сезоні програємо в Кішварді місцевій команді. Проте ця гра стала дуже корисною в рамках підготовки до дуже важливого поєдинку 20 туру УПЛ з ковалівським «Колосом».


«Кішварда» - «Минай» 2:1

Голи: Сасса, 18, Бумба, 76 - Угочукву, 50 (пен.).

Кішварда: Домбо - Отвош, Сасса (Горват), Карабелов (Камай), Бумба, Ене (Чиркович), Мельник, Навратіл (Єлена), Гей (Леоні), Пренга (Кравченко), Сімовіч (Злічіч).

Минай: Попович (Каніболоцький), Ковтун (Мілевський), Ткачук, Сніжко, Шіндер (Угочукву), Чушенко, Ахмедзаде (Саків), Кожанов (Пиняшко), Петрусенко, Матіч, Бойко (Куліш)
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 483 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: