Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" поступається в Олександрії
20:21
"Минай" поступається в Олександрії
Вдруге у своїй історії ми вилітаємо в 1/8 фіналу Кубку України.

Цього разу мабуть це була прикріша поразка – 2 роки тому ми, у якості команди Другої ліги, дали бій київському «Динамо». А сьогодні, у якості команди УПЛ, програємо на виїзді «Олександрії». Знову пропускаємо три, але і не забиваємо. Хоч рахунок і не по грі, і голи мали бути, але результат є результат.  Ми вилітаємо з Кубка України і тепер зосереджуємося виключно на матчах чемпіонату.

Зрозуміло, що на фоні останніх ігор в УПЛ і «Минаю», і «Олександрії» треба було робити ротації у складі, аби зберегти свіжість на останні 2 тури.

У зв’язку з цим тренерський штаб закарпатської команди вирішив дати відпочити основним Матічу, Книшу, Пиняшку. Грали ми за звичною схемою – 3 центрбеки, 2 латералі, троє в центрі та 2 нападники. З новинок – у старті вийшов ветеран «Минаю», екс-гравець «Олександрії» до речі, Олег Допілка разом з південноафриканцем Малепе, для якого це був дебютний вихід у старті. Також вперше в центрі поля діяли разом Ткачук та Голодюк.

Початок для нашої команди був шокуючим. На 6-ій хвилині трапився незрозумілий провал у центрі оборони - проґавили класну діагональ зі своєї половині поля від господарів, що дозволило Вантуху втекти сам-на-сам – він реалізував свій момент. «Олександрія» повела 1:0.

Звісно, нашій команді було важко відразу прийти в себе, але вона таки це зробила. І вже на 14-ій хвилині організувала відповідь:  пройшла вертикальна контратака, Голодюк асистував на Шиндера, який грамотно розкрився, але пробив у воротаря.

Після цієї атаки підопічні Василя Кобіна наче повірили в себе і заволоділи ініціативою: не програвали єдиноборства, були швидшими на підборах, краще контролювали м’яча. Як наслідок – моменти почали виникати. Найбільш вірогідніший трапився на 23-ій. «Минайці» зуміли розхитати оборону, Голодюк з правого флангу знайшов Кожанова і той опинився вільний з м’ячом у карному майданчику. На жаль, Денис пробив невдало – Паньків вчасно вийшов з воріт і відбив удар. А шкода, після цього гра могла піти за іншим сценарієм…

«Минайці» продовжили і далі більше володіти м’ячом, але потрохи господарі відтиснули гру від своїх воріт і атаки гостей були не такими вже гострими.

Зрозуміло, що в перерві тренер «Олександрії» Володимир Шаран пояснив своїм підопічним, що з нашою командою слід грати обережніше. І господарі його почули – вони зуміли позбавити нас м’яча і відсунули гру на чужу половину поля.

На 62-ій хвилині це їм принесло результат – вони заробили пенальті, який реалізував Бондаренко. Після такого «минайцям» було складно налагодити гру: з’явилося більше помилок, суперник вміло переривав наш темп та не давав діяти комбінаційно.

До того ж, не йшло у атаці. Наші хлопці зуміли протягом останньої півгодини декілька разів доставити м’яча у чужу штрафну, але останнього удару не було.

Чудовий був момент повернутися в гру на 87-ій хвилині. Пиняшко заробив штрафний практично у лінії карного майданчика. Але Карноза його виконав невдало - пробив у стінку.

А у відповідь зі стандарту забивають нам. Після розіграшу кутового Довгий на ближній штанзі вдало розібрався та проштовхнув м’яча у ворота – 3:0.

На жаль, друга наша поспіль поразка з однаковим рахунком. Проте, як кажуть, не буває перемог без поразок. І цей програш має тільки зробити нас сильнішими.

Наступна гра нашої команди відбудеться в цю суботу, 5 грудня, в Києві – з донецьким «Шахтарем».


«Олександрія» - «Минай» 3:0

Голи: Вантух, 6 , Бондаренко, 62 (пен.), Довгий, 90+4.

«Олександрія»: Паньків, Стецьков (Задерака), Довгий, Лукевич, Сітало (Устименко), Грицук (Ковалець), Шастал (Мишенко), Гречишкин, Вантух, Бондаренко, Дубра

«Минай»: Каніболоцький, Допілка, Саків, Лопирьонок (Хахльов), Шиндер (Карноза), Кожанов (Глагола), Ткачук (Пиняшко), Малепе, Нурієв (Ахмедзаде), Голодюк, Меліченко

Попередження: Шастал – Лопирьонок, Голодюк
Інформаційний департамент ФК «Минай»
Фото ФК "Олександрія"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 347 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: