Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" потопив "корабелів"
21:55
"Минай" потопив "корабелів"
Закарпатці вдома впевнено розібралися з «Миколаєвом» та здобули вже другу поспіль перемогу, яка ще більше наблизила нас до лідерів.

Перемогли за рахунок дубля Анатолія Нурєіва –вже третього в цьому сезоні. Обидва голи закарпатець забив у другому таймі – з пенальті та після кутового. Цього вистачило для здобуття трьох очок.

Після гри головний наставник закарпатців Василь Кобін назвав цей матч одним з кращих у цьому сезоні. Воно й не дивно – його команда створила чимало моментів, забила потрібні голи і практично не дала супернику створити щось серйозне у своїх воріт. «Минайці» добре відрізали їхнього єдиного форварда від передач і вміло заблокували фланги суперника. Єдина претензія тренера до нашої команди – могли забивати більше.

В принципі склад «минайців» був атакуючим – у нападі Гегедошу допомагав Глагола, Пиняшко, Нурієв та Страшкевич. В захисті грали в 4 захисника – два центральних та два флангових. При потребі два фулбеки грали вище, а на місце третього центрбека опускався Гавриленко.

Спочатку наша команда намагалася атакувати через швидке пересування м’яча та закидування його в розрахунку на прорив Гегедоша. Ця комбінація двічі спрацювала в перші 20 хвилин – на жаль, Роберт не реалізував обидва шанси.

Після цього «корабели» стали грати в захисті більш щільніше. Тому довелося бити з-за меж карного майданчика – у такий спосіб намагалися відзначитися Стасюк та Глагола, але не вийшло. Небезпечні у нас виходили і стандарти – під кінець тайму міг забивати своїй колишній команді Дмитренко, але м’яч після його удару полетів вище, а перед цим Нурієв з фірмової точки зі штрафного потрапив у стінку.  

Варто відзначити, що наша команда при цьому не включала своєї максимальної швидкості. Довелося її вмикати у таймі другому, адже рахунок залишався «нульовим».

Це допомогло. На швидкості наші форварди почали частіше вриватися у штрафну. Особливо Пиняшко. На 52-ій хвилині його спроба не вийшла – м’яч полетів вище, а через 5 хвилин заробив одинадцятиметровий – його швидкісний прорив на правому фланзі зупинили з порушенням «миколаївці». Пенальті реалізував Нурієв.

На цьому закарпатці не зупинилися. Через 4 хвилини знову мав шанс Гегедош: з лівого кута штрафної пробивав, але не попав у ворота. Зі злості навіть штангу пнув – воно й зрозуміло, наш форвард не забиває вже 4-ий матч в чемпіонаті.

Але «минайцям» таки вдалося закріпити перевагу. І зробив це знову Анатолій Нурієв. Він перший опинився на ближній штанзі при подачі кутового. І вдало замкнув передачу Глаголи – 2:0 і це 10-ий гол Анатолія в чемпіонаті.

А що ж суперник? Після другого голу вони зовсім розклеїлись, хоч перед цим двічі турбували Кулініча дальніми ударами. «Корабели» вмикали пресинг, намагалися грати комбіновано, але заважали як господарі своєї чіткою грою в захисті, так і власний брак у передачах.

Натомість у останні 15 хвилин «минайці» були ближчі до третього голу, ніж «Миколаїв» до першого. Були моменти у Маїка, який вибігав сам-на-сам після контратаки, а ще у Гавриленка та навіть Карнози, який з’явився на полі після перерви.

У підсумку – чергова домашня перемога в чемпіонаті та чергові три пункти у турнірній таблиці. Завдяки їм наша команда вийшла на 5-ту сходинку в чемпіонаті та всього на 2 очки відстає від лідера.

Наступну гру у Першій лізі «Минай» проведе на виїзді, у Одесі з «Чорноморцем» 16 листопада.

                                 
«Минай» - «Миколаїв» 2:0

Голи: Нурієв, 57 (пен.), 75.

 «Минай»:  Кулініч, Беца, Стасюк, Дмитренко (Жичиков), Маткобожик, Гавриленко, Нурієв (Карноза), Страшкевич (Шпак), Глагола (Кіча), Пиняшко, Гегедош (Маїк)

«Миколаїв»: Старченко, Горват, Березянський, Кушніренко, Рогозинський (Семенов), Вітенчук (Росляков), Ковальов (Семенина), Кравченко, Бугай (Швець), Куксенко, Войцеховський (Берко)

Попередження: Страшкевич – Кушніренко, Росляков
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 736 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: