Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" повторно обігрує "Берегово" (ФОТО)
19:42
"Минай" повторно обігрує "Берегово" (ФОТО)
Забивши у кожному з таймів футболісти ФК "Минай" зуміли впевнено пройти свого суперника у 1/4 фіналу - ФК "Берегово".

Матч-відповідь на полі комплексу "Камелот", що в Кам ' яниці обіцяв бути напрочуд цікавим, незважаючи навіть на той факт, що футболісти Минаю мали комфортну перевагу - гандикап у 3 м ' ячі дозволив вільно відчувати себе на футбольному полі та грати у власне задоволення. 
 
Під час перших хвилин матчу тривала рівна гра - команди не форсували подій. Певно, жодна з команд не робила ставку на швидкий гол на старті гри.
 
У центрі поля "Берегова" гра не надто клеїлась, відтак головний тренер команди гостей Мирослав Бабяк уже на 14 хвилині здійснив заміну. Схоже вбачав причину такої невиразної гри у діях Олександра Яворіва, якого відправив відпочивати надто швидко. 
 
У середині першого тайму з інтервалом у кілька хвилин футболісти "Минаю" мали дві чудові нагоди для взяття воріт. У першому моменті завершувати атаку ударом злету міг Андріан Бабич, а через миттєвостей у схожому стилі, щоправда на протилежному фланзі, пробивав Едуард Дзьоба. Однак, ні перший, ні другий шанс гравці не використали сповна.
 
Господарі продовжували насідати на ворота берегівчан, особливо вдало у них виходили стрімкі контратаки. У одній з таких, на 29 хвилині, Сергій Сидоренко зробивши рейд лівим флангом, віддав чудовий розрізний пас у карну зону на Олександра Назаренка. Прийнявши м ' яч, той був відразу збитий Степаном Буксаром. Рішення арбітра було миттєве та рішуче - пенальті. До позначки підійшов капітан команди Констянтин Багрій, який розвів кіпера та м ' яч по різних кутах - 1:0.
 
Після забитого голу, варто відзначити футболістів "Берегова". Вони не впали духом, незважаючи на те, що шанси пройти до наступного етапу вже втратили напевне. Кілька хороших атак повинні були завершуватися забитими голами, але гостям завжди чогось бракувало на останньому рубежі. Ще в першому таймі Василь Ковтун чудово пробивав з правого флангу, але врятував Хмельовський, як зрештою, і на добиванні кіпер зіграв надійно.
 
Тайм другий розпочався з гострого моменту берегівчан. Під час виконання стандарту  метрів з 30-ти  Василь Луця вирішив перевірити воротаря на уважність. Проте потужний постріл пройшов повз ворота.
 
До слова, ще в першій половині гри тренер "Берегова" змінив позицію на полі для Андрія Микитишина. Розпочинаючи матч у центрі захисту, Андрій був переведений у опорну зону. І варто відзначити, гра Микитишина на нехарактерній для нього позиції, приємно потішила. Особливо у другому таймі. Він приніс команді конструктив: регулярно загострював позиційні атаки команди, але на вістрі нападники жодного разу не скористалися подібними передачами.
 
У середині другої половини Василь Ковтун зумів обійти кількох суперників у центрі поля, після чого наніс удар низом - воротар перевів на кутовий.
 
А ближче до завершення матчу господарі подвоїли рахунок. У атаці правим флангом зчинилось масове непорозуміння, буцімто двоє гравців "Минаю" перебувають у положенні поза грою. Гравці "Берегова" зупинились апелюючи до рефері, проте свисток мовчав. Цим і скористались господарі. Рудольф Балажинець промчав правим флангом, звідки послідувала передача у штрафний майданчик. Ніким не прикритий Дудаш спокійно переграв воротаря оформивши підсумковий рахунок поєдинку - 2:0.
 
Арбірт: Мирослав Гапа
Асистенти: Маряна Сухан, Сергій Наскалов
Делегат: Михайло Митровський

Стадіон "Камелот" - 120 глядачів

ФК "Минай" - ФК "Берегово" 2:0

Голи: Багрій 29 (пен.), Дудаш 67. 
 
Минай: Владислав Хмельовский, Сергій Сидоренко, Адріан Бабич, Артем Пустовіт, Едуард Дзьоба, Едуард Нергеш, Євген Мирончук, Владислав Микуляк, Олександр Назаренко, Костянтин Багрій, Михайло Чедрик.
На заміні: Юрій Погоріляк, Євген Костик, Михайло Дудаш, Микола Гібалюк, Юрій Комарницький, Рудольф Балажинець.
Тренер: Микола Гібалюк.
 
Берегово: Павло Кучінка, Андрій Микитишин, Едуард Стецьо, Сергій Гичка, Юрій Каганець, Олег Яворів, Микола Татинець, Василь Ковтун, Олександр Міклош, Степан Буксар, Василь Луця.
На заміні: Артем Блох, Михайло Микуланинець, Василь Красношлик, Андрій Смагін, Іван Павлиш, Ростислав Молнар, Олександр Головей, Золтан Купаш.
Тренер: Мирослав Бабяк.
 
Попереджені: Дзьоба, Микуляк, Гибалюк - Яворів, Гичка, Буксар, Красношлик.
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1402 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: