Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" представив трьох новачків
20:56
"Минай" представив трьох новачків
Команда Василя Кобіна працює над комплектацією всіх ліній перед турецьким збором.

Олексій Ковтун за позицією центральний захисник. Народився і здобув футбольну освіту в Києві. В 2013-му році став гравцем системи київського «Динамо» - виступав за команду U-19. Далі перейшов у харківський «Металіст», потім продовжив кар’єру в «Полтаві» та львівських «Карпатах». Має досвід ігор в УПЛ.

Заносила його футбольна доля і у Білорусь: в 2018-му в «Мінськ», а останній свій сезон захисник провів у команді «Рух» з Бреста, за який забив 1 гол та зробив 2 гольові передачі. Трансфермаркт оцінює новачка закарпатців у 200 тисяч євро.

В 2015-му році у складі збірної України брав участь на чемпіонаті світу U-20, який проходив у Новій Зеландії.


Олександр Петрусенко за позицією опорний півзахисник. Хоча за потреби може зіграти і в захисті, і центрального півзахисника.

Футбольну освіту здобув у київській ДЮСШ-15. В червні 2016-го перейшов у київське «Динамо» -  за цей час грав у «Динамо» U-19, з якими виступав у Юнацькій Лізі чемпіонів,  та у складі «Динамо-2».

В жовтні 2019-го року перейшов у команду Першої ліги – «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів, за яку за 2 роки зіграв більше 2-ох десяток ігор та забив 2 голи.

До речі, виходив Петрусенко грати свого часу і проти «Минаю» - у жовтні 2019-го в матчі Першої ліги у Горішніх Плавнях. І його команда тоді перемогла з рахунком 1:0 (у матчі в Минаї участі не брав). На Трансфермаркті оцінюється в 100 тисяч євро.


Ще одним новачком став гравець із Нігерії – Угечукву Огбонная Одуеньї. Трансферна вартість на Трансфермаркті 50 тисяч євро.

24-річний футболіст зі зростом 1,92 метрів за позицією центральний нападник. Народився у Лагосі, здобував футбольну освіту у Академії відомого нігерійського гравця Еммануеля Еменіке.

Після навчання, влітку 2018-го року, переїхав у Європу. Угечукву підписав контракт з грандом австрійського футболу – клубом «ЛАСК». Для набуття ігрової практики його відправили в оренду – грав у командах других ліг Хорватії НК Сесвете та Австрії СВ Хорн (9 матчів, 1 гол). По закінченню контракту перейшов у австрійський «Рід», за який виступав до серпня (3 матчі, 1 гол).
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 605 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: