Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" припинив співпрацю із Леоновим
11:31
"Минай" припинив співпрацю із Леоновим
Таке рішення керівництво клубу прийняло на цьому тижні. Тренер залишив посаду за спільною згодою.

Ігор Леонов в якості головного тренера команди провів 9 ігор. За цей час «Минай» здобув 4 нічиї та у 5 іграх поступився.  

ФК «Минай» від щирого серця дякує за роботу Ігорю Івановичу. Вважаємо, що команда на чолі з Леоновим демонструвала гарний футбол і тільки доля невезіння призвела до відсутності перемог та більшої кількості очок за цей період. Керівництво клубу не має претензій до роботи тренера і саме такого результату. Але нинішня турнірна ситуація вимагає відповідних заходів з метою покращення ситуації.

Під керівництвом Леонова «минайці» гідно грали проти «Десни», «Руха», чинних чемпіонів України, «Динамо», «Колоса» та інших команд. Саме під керівництвом Ігоря Івановича клуб здійснив перший історичний трансфер.

«Дві години тому закінчилася моя зустріч із президентом ФК «Минай» Валерієм Пересоляком. Проаналізували матчі зіграні командою під моїм керівництвом. Валерій Іванович сказав, що щодо гри не має якихось претензій, однак відсутність результату унеможливлює нашу подальшу співпрацю. Після обміну думками було ухвалено рішення розірвати контракт за обопільною згодою сторін. Разом зі мною «Минай» залишає і мій помічник Михайло Старостяк. Сподіваюся, що моєму наступнику пощастить більше і «Минай» залишиться в еліті».
 
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 334 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: