Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" продовжує ходу за кубком (ФОТО)
20:09
"Минай" продовжує ходу за кубком (ФОТО)
У другому півфінальному поєдинку минайці зуміли перемогти принципового суперника.

Наставник Минаю на цю гру довірився твердій основі, яка виходить незмінно вже багато матчів. У севлюшців легше спрогнозувати стартовий склад, який також залишився без змін, лише з перестановками: Ломага перемістився в центр захисту, а Оржеховський на фланг.
 
Команди із запалом розпочали зустріч і вже на старті створили два небезпечні моменти. Спочатку Микуляк зліва подав на Гегедоша, який розстрілював головою з 7 метрів – Козар зіграв надійно. За дві хвилини Мудра вирізав з лівого краю у центр на Чонку, удар якого з 10 метрів Попович забрав.
 
Та після стартової активності надалі глядачі були свідками малої кількості гострих моментів, взамін футболісти пропонували жорстку боротьбу в середині поля. З часом господарі почали краще контролювати м’яч, після чого загрожували воротам Козара. На 8-ій хвилині Гегедош пробивав з гострого кута, але мимо. Далі вже на 23-ій хвилині Робі вже з штрафного з 20 метрів цілив у дальній кут, але не точно. За три хвилини Пиняшко вдало грає на підборі, після виконання кутового, і пробиває з 17 метрів, але трохи вище воріт.
 
В середині тайму минайці зуміли вийти вперед. Після довгої передачі Гегедош уникнувши офсайду вийшов один в один і перекинув воротаря – 1:0.
 
На 34-ій хвилині травмувався центральний захисник виноградівців Андрій Ломага, тож замість нього вийшов Остафійчук у півзахист, а місце захисника зайняв Вашкеба. Такі перестановки пішли явно не на користь гостям.

Друге взяття воріт севлюшців сталося вже ближче до перерви за ідентичним сценарієм. Пас з середини поля на Гегедоша, який відривається від захисників, обійшов голкіпера і закотивши м’яч у ворота вдруге кидається в обійми президента клубу – 2:0.
 
За хвилину до перерви Кополовець гостро прострілив зліва, Гегедош замикав на дальній стійці, але з 3 метрів влучив у стійку, а добивання Пиняшка заблокували оборонці.
 
У другій половині вболівальники спостерігали як одні не могли, а інші не хотіли. На 46-ій хвилині Микуляк зі стандарту пробив біля ближньої дев’ятки. За декілька хвилин Пиняшку вдався чіткий удар з 17 метрів, але м’яч влучає у стійку.
 
Наступний сплеск емоцій виник на 72-ій хвилині, коли Кополовець хорошим розрізним пасом вивів Лободу на одного воротаря. Козар вийшов за межі штрафної і відбив удар Яромира руками, за що отримав червону картку. Місце у рамці зайняв Віталій Чийпеш. Та за майже двадцять хвилин напад Минаю так і не зміг провірити воротарські здібності Чийпеша.
 
У Севлюша також практично нічого не виходило попереду. Майже всі довгі передачі на Чедрика перехоплювалися захисниками господарів. Вже перед завершенням матчу черговий жорсткий стик гравців призвів до ще одного вилучення. Остафійчук підкотився ззаді під Корнутяка, який одразу відповів йому ударом. Як наслідок, друга жовта для Володимира.
 
По-справжньому бойова гра завершується перемогою Минаю, який прийматиме фінальний матч у себе вдома 19 травня.
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Річард Готра, Ігор Гарлач.
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 300
 
ФК «Минай» - ФК «Севлюш» 2:0
 
Голи: Гегедош, 27, 39.
 
Минай: Андрій Попович, Василь Беца, Олег Допілка, Владислав Образцов, Стефан Федак (Роберт Смокоровський, 63) – Ігор Вагін, Володимир Корнутяк, Владислав Микуляк (Олексій Шпак, 75) Василь Пиняшко (Едуард Дзьоба, 79), Михайло Кополовець (Максим Минайленко, 78) - Роберт Гегедош (Яромир Лобода, 69).
Запасні: Владислав Сидоренко.
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Севлюш: Василь Козар, Андрій Ломага (Олексій Остафійчук, 34), Павло Оржеховський, Андріан Бабич, Василь Ковтун, Мирослав Мудра (Василь Манжос, 56), Віталій Чейпеш, Василь Вашкеба, Михайло Реплюк Юрій Чонка Михайло Чедрик.
Запасні: Артур Продан.
Тренер – Валентин Слюсар.
 
Попередження: Корнутяк – Реплюк, Оржеховський, Чийпеш.
 
Вилучення: Корнутяк, 90 – Козар, 72.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1362 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Ваня86  
0
ДА ХТО БИ ШО НЕ ГОВОРИВ ТО ДРЕБУЖАН ВИТЯГ ЇХ..БОКОВІ ТУПИЛИ В ОБИДВІ СТОРОНИ, А ЦЕНТРАЛЬНИЙ В ОДНУ!! МИНАЙ МОЛОДЦІ!! НЕНАПРЯГАЮЧИСЯ ЗНОВУ ЇХ В КУТОК ПОСТАВИЛИ.А ДО РЕЧІ З ЗМІНАМИ В ВИНОГРАДОВІ І ВБОЛІВАЛЬНИКІВ Я В ПОЛЯНІ ЇХ НЕ ПОБАЧИВ ТАК ЯК РАНІШЕ..10 ЧОЛОВІК ПРИЧЕТНИХ ДО КОМАНДИ І ЮНОШІ ЇХ:))Гойра Севлюш:)

1 мікітос  
0
Шо і треба було доказати, після гри в Поляні, яку чмо Дребужан спас доя Севлюша, то што Виноградово мертвезна команда, Слюсар то не тренер, а Робі красава.

الاسم *:
Email *:
كود *: