Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" не порадував у грі з "Радом"
18:46
"Минай" не порадував у грі з "Радом"
У черговій товариській зустрічі минайці поступилися супернику із чемпіонату Сербії.

З початку тижня «Минай» знаходиться на тренувальних зборах у Туреччині, де встиг 26 січня зіграти третину матчу з «Арберією» з Косова, який був перерваний через зливу. Рахунок на той час був 0:1 на користь косоварів.

Сьогодні, 28 січня, вони провели вже повноцінний контрольний матч з сербським «Радом». 

Однак між цими матчами закарпатці встигли презентувати ще двох новачків: Данило Карась перейшов із «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. 24-річний футболіст за позицією правий захисник, хоча може зіграти і центрального. Данило народився в Запорізькій області, футбольну кар’єру починав у складі юнацької команди дніпровського «Дніпра». В 2016-му році перейшов до київського «Динамо», де грав у молодіжному складі. В 2018-му на правах оренди перейшов до київського «Арсеналу» з яким дебютував в УПЛ. Останній сезон провів у Першій лізі – в команді «Гірник-Спорт». 

Орест Панчишин залишив друголігові «Карпати» і підписав контракт з минайцями. 20-річний футболіст за позицією півзахисник, орієнтований на атаку. Народився в Новояворівську, Львівської  області. Кар’єру футболіста розпочав у львівських «Карпатах». В їх складі здобув бронзові нагороди чемпіонату України U-19. Цей сезон Орест розпочав у складі основи «Карпат» у Другій лізі, де провів 9 матчів у чемпіонаті і 1 за Кубок і забив 1 гол.

У спарингу з аутсайдером сербського чемпіонату Василь Кобін використав два різні склади.

«Рад» діяв в атаці більш ефективніше і зумів відкрити рахунок на 28-ій хвилині – забив Неманья Младеновіч, якого залишили без опіки на правому краї карної зони.

У другому таймі серби закріпили свою перевагу голом свого захисника Бояна Цигера на 67-ій хвилині матчу.

Закарпатці лиш наприкінці поєдинку зуміли забити перший гол на турецькому зборі – Угочукву Одуеньї намагався розвернутися і пробити, але йому завадили – пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Антон Шиндер – 1:2.


«Минай» - «Рад» 1:2

Голи: Шиндер, 88 (пен.) – Младеновіч, 28, Цигер, 67. 

«Минай» (1 тайм): Попович, Книш, Карась, Чушенко, Кополовець, Петрусенко, Сніжко, Шпак (Панчишин), Кожанов, Мілевський, Ахмедзаде
«Минай»: (2 тайм): Каніболоцький, Шеммі, Матіч, Малепе, Саків, Хахльов, Ткачук, Панчишин (Пиняшко), Нурієв, Угечукву, Шиндер

Наступний товариський матч закарпатський клуб проведе вже завтра, 29 січня – зіграємо з донецьким «Олімпіком».

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 528 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: