Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" розгромно перемагає СДЮСШОР (ФОТО)
17:56
"Минай" розгромно перемагає СДЮСШОР (ФОТО)
Підопічні Микола Гібалюка легко розібрались із ужгородськими юніорами.

У складі Минаю декілька гравців були травмовані і споглядали за матчем із уявних трибун: Багрій, Вагін та Лобода. Напевно в СДЮСШОРа головним завданням було пропустити якнайменше та вже в перші хвилини біло-зелені швидко відкрили рахунок. Пиняшко на швидкості увійшов у штрафну, зіграв у стінку з Кополовцем і пробив кіперу між ніг – 1:0.
 
За мить Мирончук прострілював на захисника Минайленка, який підключився до атаки та Максим пробив повз ворота. Після стартового натиску СДЮСШОР зумів відповісти досить гострим моментом. Після подачі з кута поля м’яч влучив у поперечку, Розтока добивав головою з трьох метрів, але прямо в руки Бабенку.
 
На 16-й хвилині Гегедош добряче приклався з 13 метрів, і за допомогою рикошету подвоїв рахунок – 2:0.
 
подав з флангу, воротар зіграв на виході і виніс м’яч, але прямо на Пиняшка, який одразу ж пробив, Костик ще раз рятує свої ворота. На 25-й хвилині Пиняшко підіграв у карній зоні Кополовцю, який вже заштовхав м’яч у ворота – 3:0.
Кополовець скинув Микуляку під удар з 14 метрів та Владислав не влучив у рамку. На підступах до штрафної Гегедош зіграв у стінку з Пиняшком і потужно пробив, голкіпер відбив. Підопічні Дьордя подовгу змушені були грати без м’яча.
 
У другому таймі Минай продовжував контролювати хід зустрічі, відпрацьовуючи награні комбінації. На 40-йхвилині Дудаш через центральну зону вивів Гегедоша один в один і Роберт не промахується – 4:0.
 
За три хвилини Шпак чудовим пасом знайшов на правому краї Машталіра, який виконав простріл і Гегедош оформлює хет-рик – 5:0.
 
згодом схожу комбінацію організували інші гравці: Дудаш віддав на право на Дзьобу, простріл якого замикав Гегедош, але на цей раз воротар зіграв надійно. На 50-й хвилині Машталір віддав у центр на Гегедоша, який скинув під удар Шпаку і Олексій сходу з 20 метрів красивим пострілом вразив ворота – 6:0.
Дзьоба відібрав м’яч на правому фланзі, віддав на Дудаша, той знайшов у штрафній Пиняшка та Василь з восьми метрів пробив не точно. На 64-й хвилині Пиняшко віддав на лівий край штрафної на Дзьобу, який пробив невідпорно – 7:0.
 
Крапку в погромі поставив Михайло Дудаш, який розхитав у карній зоні захисника і пробив з семи метрів повз голкіпера – 8:0.
 
Для команди Гібалюка ця гра була більш тренувальною, між більш складними матчами з Інгульцем, Буковиною та Шахтарем U19. Наприкінці гри можна було побачити як Гегедош догравав поєдинок на позиції лівого захисника.


 

Арбітр – Вадим Запрутняк

Асистенти – Валерій Шкура, Ігор Гарлач

Делегат матчу – Василь Козик

 

смт Середнє, штучне поле, глядачів 200

 

ФК «Минай» - СДЮСШОР U17 8:0

 

Голи: Пиняшко, 4, Гегедош, 16, 40, 43, Кополовець, 25, Шпак, 50, Дзьоба, 64, Дудаш 67.

 

Минай: Дмитро Бабенко (Владислав Хмельовський, 47), Стефан Федак, Максим Минайленко, Віктор Чумак (Едуард Дзьоба, 36), Василь Беца (Артем Пустовіт, 41), Олексій Шпак, Владислав Микуляк (Сергій Машталір, 36), Василь Пиняшко, Роберт Гегедош, Михайло Кополовець (Михайло Дудаш, 36), Євген Мирончук (Олег Допілка, 58).

Запасні: Юрій Погоріляк.

Тренер – Микола Гібалюк.

 

СДЮСШОР: Костик Олександр (Сухан Василь 64), Зінчук Назар, Ільчук Іван (Куртанич Руслан 36), Качаєв Василь (Макарович Василь 50), Ростока Едуард, Кормош Василь, Луців Василь (Черевка Роман 57), Луців Петро (Качаєв Володимир 64) Пригара Назар, Русин Михайло( Ференцик Вадим 36), Голубка Ростислав (Олень Максим 36)

Запасні: Березнай Василь

Тренер – Вадим Дьордь.
 

Попередження – Пригара, 45.

Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1726 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: