Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Минай" розписав результативну нічию з ФК "Волинь" (ФОТО)
16:03
"Минай" розписав результативну нічию з ФК "Волинь" (ФОТО)
Підопічні Миколи Гібалюка зуміли створити камбек у другому таймі проти луцької команди.

Склад Волині на цей матч був досить експериментальним. Очевидно, що після вчорашнього матчу з миколаївцями Кварцяний дав відпочити основним гравцям, тож на поле вийшла молодь. Футболісти "Волині" вирізнялись антропометричними даними, і відповідно вигравали більшість верхової боротьби.

Активніше поєдинок розпочали гості з Луцька, які використовували високий пресинг і не давали вільно себе почувати ужгородським півзахисникам. Так вже на 12-ій хвилині Євген Котюн підібрав відскок на правому краї штрафної Минаю і з 14 метрів пробив в дальній кут – 0:1.

На 19-ій хвилині правий захисник Роман Шандрук подав справа, Могіль після скидки від партнера головою з декількох метрів переправив м’яч у ворота – 0:2.

В середині тайму Кополовець і Микуляк розігнали швидку контратаку, на завершенні якої Гегедош прострілив, а Багрій замкнув цю передачу – 1:2.

За дві хвилини волиняни після подачі з кутового знову забивають. Габаритний захисник Олег Тракало невідпорно пробив головою – 1:3.

Під кінець тайму Гегедош вийшов на хорошу ударну позицію і цілив у кут з 18 метрів, голкіпер зумів відбити.
Другий тайм проходив за обопільної боротьби. Замерзле на деякий частинах поле заважало міцно стояти на ногах футболістам. Тому часом гравці стелились у небезпечні підкати.

На 50-ій хвилині Пиняшко підстеріг помилку останнього захисника, який підсковзнувся, підібрав м’яч, вибіг на ворота і покотив вбік на Багрія, який забивав вже у пустий кут воріт – 2:3.

В одному з моментів Шпак біля бровки активно боровся за м’яч із двома опонентами, які зіграли досить жорстко і Олексій не забарився із відповіддю, за що одразу отримав червону картку (вилучення з правом заміни), тож Микуляк знову з’явився на полі.

Чим далі, тим частіше гравці атаки Минаю користувалися дірами в захисті суперника. Так Багрій у забігу із останнім захисником випередив його і був збитий практично на лінії штрафної. Стандарт взявся виконувати Микуляк і пробив точно у ближню дев’ятку та воротар дотягнувся і перевів на кутовий. Пиняшко, Гегедош та Багрій в другій половині гри значно краще розігрували свої атаки. В одному з епізодів Гегедош вискочив на одного воротаря, який трохи вийшов з воріт, і міг перекидувати його, але Роберту не вдався удар.

На 78-ій хвилині Гегедош розгорнув атаку правим флангом. Захисники зуміли нейтралізувати цей випад, однак не надовго. Багрій здійснив перехоплення вже на лівому краї, обіграв одного суперника і прострілив на Гегедоша, який розстріляв ворота з семи метрів – 3:3.

Під кінець гри Кополовець знову з’явився на полі і виконав подачу з правого флангу, Лобода намагався пробити головою, але вийшла скидка на дальній край штрафної, де Гегедош пробив з гострого кута над воротами.

Загалом поєдинок пройшов на високих швидкостях, хоча помітно, що команди лише втягуються у сезон. Глядачі побачили цікаву та видовищну гру.


Арбітр - Ярослав Козик
Асистенти - Мар'яна Сухан, Василь Балог

ГСК Камелот, глядачів 100

"Минай" – "Волинь" Луцьк 3:3

Голи: Багрій, 32, 50, Гегедош, 78 – Котюн, 12, Могіль, 19, Тракало, 34.

Минай (1-й тайм): Юрій Погоріляк, Василь Беца, Віктор Чумак,  Максим Минайленко, Михайло Дудаш, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Василь Пиняшко, Михайло Кополовець, Роберт Гегедош, Костянтин Багрій.

Минай (2-й тайм): Владислав Хмельовський, Валентин Суслов, Артем Пустовіт, Едуард Дзьоба, Стефан Федак, Ігор Вагін, Олексій Шпак (Владислав Микуляк, 57), Яромир Лобода, Василь Пиняшко, Костянтин Багрій (Михайло Кополовець, 83), Роберт Гегедош.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 2242 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 1
1 Витя  
0
Цікаво а чи довго проіснуе команда на контрабандних грошах?

الاسم *:
Email *:
كود *: