Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" розправляється з "Ф Медвідя" (ФОТО)
00:44
"Минай" розправляється з "Ф Медвідя" (ФОТО)
Підопічні Микола Гібалюка розгромили чемпіона Ліги чемпіонів Закарпаття.

У команді Ф.Медвідя вийшли на поле четверо екс-гравців Берегова Луця. Татинець, Човрій та Балаж. А також наддосвідчений захисник Олександр Когутич, який у цьому матчі грав останнього захисника.

У минайців на цю гру вийшов доволі експериментальний склад, але це не завадило їм вже на старті поєдинку втілити свою перевагу на футбольному полі у голи. Мирончук подав зі штрафного, а Лобода пробив з розвороту з шести метрів – 0:1.

Одразу ж новодавидківці відповіли небезпечним пострілом від Човрія з 22 метрів та Погоріляк парирував цей удар. Це був один з небагатьох моментів, коли воротар Минаю вступав у гру. Надалі номінальні гості більше проводили часу на чужій половині поля.
 
Після подачі з кута поля від Мирончука Суслов пробивав головою, але вище. На 27-й хвилині Пиняшко здійснив перехоплення, віддав на Лободу, який чудовим пасом вивів Машталіра один в один з голкіпером і Сергій покотив м’яч у ворота – 0:2.
 
Чудову нагоду забити мав ще один нападник минайців Дудаш, в ході атаки Допілка віддав правіше Пиняшку, який прострілив вздовж воріт та Михайло з чотирьох метрів пробив над воротами.
 
На другий тайм Гібалюк змінив майже півскладу, і свіжі гравці довели гру до розгромної перемоги. Микуляк пробивав зі штрафного з 20 метрів, м’яч зачепив стінку, а потім вдарився об перекладину і вилетів у поле. На 46-й хвилині Машталір віддав гольову передачу на Кополовця і Михайло не схибив з декількох метрів – 0:3.
 
Гегедош пробивав з 12 метрів на техніку та влучив у стійку. Після подачі від Кополовця Беца пробивав головою та воротар на місці. Кополовець зіграв у стінку з Гегедошом і пробивав з семи метрів, але повз рамку. За мить гравці помінялись ролями і вже Михайло асистує Роберту і Гегедош влучно пробиває з восьми метрів – 0:4.
 
За хвилину Кополовець знову виводить Гегедоша на ворота і рахунок стає 0:5.
 
Команда Ф.Медвідя мала хорошу нагоду забити гол престижу, коли Погоріляк не вдало увів м’яч у гру і вкинув його Луці та Василь вирішив обігрувати голкіпера і втратив м’яч.
 
Минай бронює собі путівку у наступний етап змагань, тоді як Нове Давидково буде вирішувати свою долю у останньому матчі групи Е з Вітязем.
 
 
Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти – Ян Рогач, Олександр Бодня
Делегат матчу – Іван Головко
 
смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково – ФК «Минай» 0:5
 
Голи: Лобода, 3, Машталір, 27, Кополовець, 46, Гегедош, 63, 64.
 
Ф.Медвідя: Олександр Горчак (Михайло Балаж, 36), Олександр Когутич, Михайло Орос, Олександр Олексик, Юрій Стець, Микола Татинець, Іван Делеган (Олександр Балаж, 36), Крістіан Малеш (Едуард Варга, 36), Василь Луця, Владислав Човрій, Євген Качур (Сергій Медвідь, 63).
Запасні: Олександр Кузьма, Вадим Мердеєв. Євген Качур.
Тренер – Євген Качур.
 
Минай: Юрій Погоріляк, Стефан Федак, Артем Пустовіт, Олег Допілка, Валентин Суслов (Роберт Гегедош, 36), Олексій Шпак (Василь Беца, 36), Яромир Лобода (Михайло Кополовець, 36), Євген Мирончук (Роберт Смокоровський, 46), Василь Пиняшко (Владислав Микуляк, 36), Михайло Дудаш (Ігор Вагін, 36), Сергій Машталір.
Запасні: Дмитро Бабенко.
Тренер – Микола Гібалюк.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1422 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: