Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" сильніший за "Середнє" (ФОТО)
22:03
"Минай" сильніший за "Середнє" (ФОТО)
У першому матчі другого туру команда Гібалюка здобула три пункти у грі з середнянцями.

Погодні умови перед цим матчем, та й протягом всіх сімдесят хвилин, були не найкращими. Дощ не вщухав ні на хвилину.

Як бачимо з першого офіційного матчу Середнє, склад оновився майже на половину, хоча більшість з новачків у різні часи вже одягала футболку «виноробів» - це Костюк, брати Пахомови, Шукаль, Іван Русин та Ференцик. Лаву запасних складають гравці, які в минулому році захищали кольори юнаків Середнього і завоювали бронзу.

Перші хвилини поєдинку пройшли в спокійному темпі, причому Середнє місцями виглядало навіть цікавіше. Достатньо небезпечними були стандарти у виконанні Стегури та Хмельовский був на висоті.

За підсумками першого тайму можна виділити лише декілька моментів. Олександр Пахомов бив здалеку. Біля інших воріт Микуляк пробив з рикошетом, кіпер забрав. Далі ефективну комбінацію розпочав Микуляк, який віддав на Чедрика, Михайло скинув під удар Багрію та форвард пробив вище.

За дві хвилини до свистка на перерву Минай вийшов вперед. Правий захисник Дзьоба прострілив з свого краю, Багрій на ближній пропустив далі, а Микуляк на дальній стійці забив вже у пусті ворота. 1:0.

У другій половині гри підопічні Гібалюка продовжували домінувати, значно більше тримаючи м’яч. Назаренко відібрав круглого біля штрафної і пробив з 18 метрів, Костюк зловив. На 40-ій хвилині Микуляк подав корнер, а Чумак результативно пробив головою. 2:0.

Через чотири хвилини у схожому стилі забили середнянці. Стегура подав зі штрафного з лівого краю, а Соскида головою переправив шкіряного за призначенням. 2:1.

А вже за три хвилини арбітр показав Пустовіту, який зіграв рукою в центрі поля, другу жовту картку. Зелено-білі перебудувавшись не сідали в захист, а продовжували грати на рівних із суперником.

Спірний епізод був у штрафній Середнього, коли після подачі з кута поля Чедрик грав головою, а захисник ногою і зачепив його. Шимон не свиснув фол.

У більшості гості мали тільки один реальний момент, коли Соскида пробивав з 12 метрів, Хмельовский зіграв надійно. Минайці неодноразово могли збільшувати перевагу. Назаренко після підбору з корнера пробив вище з 20 метрів. Балажинець прорвався до лицьової лінії і прострілив, але ніхто не встиг замкнути. Гібалюк закинув у штрафну, Дзьоба скинув у центр, де Чумак з шести метрів пробив головою над воротами.

Минай демонструє хорошу гру, яка виводить їх в одноосібні лідери групи. Середнє тільки входить в сезон, і ще матиме змогу здобути очки.  

Після гри гравці поділились емоціями від гри. Капітан та нападник ФК «Минай» Костянтин Багрій.

- Як тобі гралось сьогодні у парі з новим партнером по нападу - Михайлом Чедриком?

- Добре, Міша гарний футболіст. Так, нам ще не вистачає взаєморозуміння, але з часом, ми виправимо цю ситуацію.

- Які завдання пред матчем ставив головний тренер і чи вдалось виконати їх?

- Головне завдання було перемогти сьогодні. Я думаю ми справились з цим завданням. А чи виконали ми все, потрібно тренера запитати, та його помічника.

- Який з двох матчів Зимового кубку був важчий, з «Середнім», чи з «Ужгородом»?

- Як на мою думку, сьогодні було важче. Можливо вплинула погода на гру.

- Можеш виділити кращого гравця в сьогоднішньому матчі у своїй команді та в «Середньому».

- На мою думку, в «Середньому» виділялись Соскида та Стегура, а в нашій команді виділив би Чумака та Дзьобу.


Правий захисник ФК «Середнє» Василь Беца.

- Як давно розпочали трунуватися? Це перший ваш матч у цьому році?

- Тренування розпочались в перших числах лютого. Так, це перша гра в цьому році.

- Чи важко було грати при таких погодних умовах?

- На мою думку, погода була не дуже важкою, тим більш що гра проводилася на штучному покритті. Важко було адаптуватися на великому полі, після тривалої перерви.

- При грі у більшості майже половину тайму, ви досить рідко турбували голкіпера суперника. Як вважаєш, чого не вистачило щоб дотиснути Минай?

- Я думаю, що все ж таки далося взнаки те, що команда тілько-но зібралася, і можна сказати 70% гравців було нових, порівняно з командою минулого сезону, але з кожним днем наша команда буде набирати потрібні кондиції і наступного разу ми не будемо втрачати таких нагод.
         

Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Валерій Шкура, Михайло Боднар
 
с. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 100
 
ФК «Минай» - ФК «Середнє» 2:1

Голи: Микуляк, 34, Чумак, 40 - Соскида, 44.

Минай: Владислав Хмельовський, Артем Пустовіт, Віктор Чумак, Едуард Нергеш, Едуард Дзьоба, Микола Гібалюк, Олександр Назаренко, Євген Мирончук, Костянтин Багрій, Владислав Микуляк, Михайло Чедрик.
На заміну виходили: Адріан Бабич, Рудольф Балажинець, Юрій Комарницький.
Запасні: Сергій Сидоренко.
Тренер – Микола Гібалюк.

Середнє: Михайло Костюк, Олександр Пахомов, Денис Пахомов, Юрій Шукаль, Едгар Русин, Василь Беца, Михайло Стегура, Іван Русин, Євген Ференцик, Мирон Гулович, Руслан Соскида.
На заміну виходили: Адріан Лінтур, Назар Слободян, Ярослав Мадяр.
Тренер – Вадим Дьордь.

Вилучення: Пустовіт (друге попередження), 48.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1550 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: