Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" стартує з розгрому "агрономів" в Івано-Франківську (ФОТО)
19:51
"Минай" стартує з розгрому "агрономів" в Івано-Франківську (ФОТО)
"Минай" успішно розпочав свою участь в Кубку міського голови Івано-Франківська.

В І турі команда обіграла ФК «Агрониву» із села Заводське Чортківського району Тернопільської області з рахунком 8:1.
 
Хоч і рівень суперника зовсім інший (тільки дебютують в чемпіонаті Тернопільської області), але поєдинок не обіцяв бути легким. «Минайці», враховуючи свій графік підготовчих зборів, вирушили до Івано-Франківська тільки рано вранці і приїхали на місце якраз перед поєдинком.
 
Враховуючи це, а ще важкі тренування перед цим, про оптимальну форму «минайців» у цьому матчі говорити не приходилося. А ще слід додати до цього всього постійні експерименти із складом та незіграність новачків.
 
Але закарпатці таки продемонстрували клас західноукраїнській футбольній спільноті.
 
З перших секунд команда заволоділа перевагою і почала грати у свою гру: з володінням м’яча та високим пресингом. З перших секунд стало відомо хто господар івано-франківського «Хет-трика» (це стадіон, де проходить цей турнір).
 
Тому не дивно, що під таким закарпатським натиском «Агронива» не витримала та почала пропускати. У першому таймі у їх ворота залетіло два м’яча. Перший на рахунку гравця на перегляді, другий забив Яромир Лобода. Особливо яскравим вийшов саме другий гол. Гавриленко спокійно дійшов до штрафної, вирізав у вільну зону на лівому фланзі Путрашу, а той перевів під удар Яромиру. Все майстерно і ефектно.
 
У другому таймі свій клас продемонстрував Артур Карноза. Вболівальники при переході цього гравця у «Минай» попереджали про його вбивчий дальній удар, але краще це ще раз побачити на власні очі. Артур своїм фірмовим пострілом змусив аплодувати весь стадіон – потужний удар правою з метрів 20 робить рахунок 3:0.
 
«Агронива» не завжди відсиджувалася в обороні. Вони пробували контратакувати, але «минайці» вміло зупиняли їх атаки ще перед штрафною. Але один випад таки пропустили. Захопившись атакою, закарпатці прогавили момент у команди з Тернопільщини: їхній форвард втік сам-на сам, пробігши півполя і закотив м’яч у ворота. Прикро, що у цьому епізоді ще й пошкодження отримав наш голкіпер Єгор Попович.
 
Проте пропущений гол тільки розізлив «Минай». І у подальшому м’ячі залітали тільки у ворота їх суперників. Так двічі відзначився Пиняшко, Нурієв та ще два голи на рахунку гравця на перегляді.
 
У підсумку 8:1 на користь «Минаю». Вдалий І тур! Завтра команду чекає тренування, а в суботу, 16 лютого, гра з ФК «Калушем», які у своєму матчі переграли U-19 «Прикарпаття» з рахунком 1:0
 
 
ФК «Минай» - ФК «Агронива» (Чортківський р-н, Тернопілька обл.) 8:1
 
Голи: Гравець на перегляді (1:0), Лобода (2:0), Карноза (3:0), гравець «Агрониви» (3:1), Пиняшко (4:1), гравець на перегляді (5:1), гравець на перегляді (6:1), Нурієв (7:1), Пиняшко (8:1).
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
Фото з сайту Фіртка

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 966 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: