Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" та "Ужгород" не гостинно обійшлися із "Татраном"
23:56
"Минай" та "Ужгород" не гостинно обійшлися із "Татраном"
У суботу, 25 січня, закарпатські професійні клуби зіграли контрольні зустрічі з словацьким "Татраном".


Першими на поле вийшли Ужгород та Татран U19 Пряшів. Перший тайм пройшов у цікавій боротьбі, господарі діяли більш гостріше, а словацькі юніори відповідали комбінаційною грою з рідким загостренням. 

Ужгородці зуміли забити лише раз у першій половині гри: в ході атаки Ужгорода в ігровому епізоді гравець Татрана зазнав пошкодження, після якого не зміг продовжити гру, та господарі не зупинились і довели атаку до завершення – на добиванні зіграв Машталір.

У перерві Михайло Іваниця провів декілька замін, а впродовж тайму робив і зворотні заміни. Гості ж очевидно не витримали високого темпу і в кінці гри посипались. Спочатку два голи провів Вадим Ференцик, один гол на рахунку Ряшка, трохи згодом Фері оформив хет-трик, намагався не відставати від нього і екс-нападник Іванівців Іван Качур, який також тричі забив. Головним асистентом виступив Пуканич, після передач якого важче не забити. 


ФК "Ужгород" - "Татран" U19 Пряшів 8:0

Ужгород (стартовий склад): Михайло Готра, ГНП, Максим Минайленко, Віктор Шкіндер, Стефан Федак, Олександр Ковчар, ГНП, Віктор Ряшко, Юрій Чонка, Сергій Машталір, ГНП.

У другому таймі на полі з’явились: Вячеслав Пінковський, Володимир Дуран, Андріан Пуканич, Вадим Ференцик, Іван Качур, Максим Кодря.



Значно більший інтерес викликав поєдинок Минаю та лідера третьої за рангом ліги Словаччини Татран Пряшів. Гості навіть першими вийшли вперед, коли на 22-ій хвилині ударом зі штрафного з 20 метрів пробили Поповича. Та вже за п’ять хвилин Микуляк скористався прострілом Стасюка і буквально заштовхав м'яч у сітку воріт – 1:1.

А вже під саме завершення першого тайму Кіча втік на побачення з голкіпером і вивів ужгородців вперед – 2:1.

По перерві досить швидко Пиняшко збільшив перевагу минайців – 3:1.

На 70-ій хвилині Базік розписався вдруге у воротах словаків і встановив підсумковий результат у грі – 4:1.


ФК "Минай" - "Татран" Пряшів 4:1

Минай: Андрій Попович, Василь Беца, Олег Допілка, Дмитро Сартіна, Петро Стасюк, Євген Русин (ГНП, 30), Іван Капустей (Антон Кіча, 30), Михайло Кополовець (Олексій Шпак, 30), Роберт Гегедош, Владислав Микуляк. 

2-й тайм: Андрій Черепко (Артем Кулініч, 62), Вадим Страшкевич, Максим Жичиков, Орхан Ібадов, Петро Луців, Максим Гавриленко (Ігор Вагін, 62), Анатолій Нурієв, ГНП (Олександр Глагола, 62), Олексій Шпак (Василь Луців), Василь Пиняшко, Олег Маїк.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1459 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: