Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" та "Вітебськ" розписали мирову
09:47
"Минай" та "Вітебськ" розписали мирову
У третьому товариському матчі на турецький землі наша команда вперше зіграла внічию.

Нашим суперником у понеділковому спарингу була ще одна команда з Білорусі - ФК «Вітебськ». На жаль, взяти реванш у наших північних сусідів, за поразку від «Мінська», нам не вдалося. Проте і результат цього разу кращий – не виграли, але і не поступилися.

Звісно, варто врахувати, що грали ми «під навантаженнями». Це вже 7-ий день тренувальних зборів та 3 гра за 4 дні, тому важко говорити про будь-яку свіжість у діях футболістів.  Проте це не головне, а швидше якісна ігрова практика та відпрацювання тактичних задумів. До речі, у цьому матчі ми грали з насиченим центром поля та з акцентом на фланги.

Загалом наша команда продемонструвала непогану гру із гідним суперником. Нагадаємо, що «Вітебськ» у цьому сезоні навіть до Ліги Європи потрапив – за наслідками попереднього сезону, коли вони стали 4-ми в чемпіонаті та зіграли у фіналі Кубка.  

Цього разу нам вже вдалося не повторювати помилок попереднього спарингу  - і з перших хвилин «минайці» грали сконцентровано та уважно. У першому таймі закарпатці відзначилися хорошою організацією гри: контролювали м’яч, пресингували, чітко взаємодіяли на чужій половині поля.

Як і у попередньому матчі, атакувати краще ми стали у другому таймі. Під час заключної 45-ти хвилинки ми мали велику кількість нагод – шанси були у Стасюка, Карнози, Микуляка, Нурієва, Пиняшка.

Атакували і білоруси – на жаль, в одному з епізодів їх спроба призвела до голу: пропустили на 55-ій хвилині. Проте «минайці» змогли відповісти. Спрацювали фланги: на 75-ій хвилині Стасюк прорвався та зробив вдалу передачу на край карного майданчика і там злету Страшкевич точно відправив м’яч під поперечину.

Могли «минайці» і вирвати перемогу, але не вистачило везіння. Супернику ми більшого також не дозволяли. У підсумку здобуваємо першу нічию на тренувальних зборах в Туреччині.

Наступний товариський поєдинок наша команда проведе 29 лютого. Про суперника повідомимо згодом. А поки «минайці» традиційно продовжать свої тренування у дворазовому режимі.
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 674 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: