Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" U17 приземлив "Сокіл" і вийшов на "Севлюш" (ФОТО)
21:21
"Минай" U17 приземлив "Сокіл" і вийшов на "Севлюш" (ФОТО)
Минайські юніори стали останнім учасником плей-оф Зимової першості Закарпаття.

Зі стартовим свистком арбітра юніори відразу побігли вперед і раз за разом створювали гострі моменти біля воріт суперника. Удар Шилова зліва метрів з 10 воротар парирує. За мить Беркела відкочує Марюхничу та Іван трохи не влучив у рамку з 17 метрів. Ще одна атака зліва – Марюхнич асистує Шовшу та удар захисника з 12 метрів не точний.

У Сокола вся загроза впродовж матчу йшла лише від не частих дальніх ударів. Так на 12-ій хвилині Гаврилів пробив з 35 метрів, воротар спіймав. 

Значно активніше комбінували попереду минайці, які суттєво перевершували опонента у фізичній готовності. Шилов знову змістився зліва у центр і пробив з 20 метрів, над воротами. Шовш прострілив зліва, Симочко замикав на ближній стійці – воротар відбив, а захисник вибив. За такого ходу подій гол Кінчеша став несподіваним – Сугоняк вкотре у цій Зимовій першості влучно пробив здалеку під поперечку – 0:1.

Трохи згодом Балог також пробив з 25 метрів, Росул забрав. Сокіл лише п’ять хвилин протримав переможний рахунок – моторний лівий захисник Шовш подав з свого краю, а Кроліков замкнув – 1:1.

На 36-ій хвилині Шилов ще раз перевірив надійність Фанти ударом з 18 метрів, кіпер робить сейв. А на 41-ій хвилині стрімка атака минайців завершилась другим взяттям воріт – Шилов віддав далі лівіше на Шовша, який прострілив вздовж воріт, а Симочко лише підставив голову – 2:1.

У другому таймі інтрига зберігалась не довго – вже на 58-ій хвилині підопічні Полянського втікають у контратаку, Бучок віддає на Симочка, який зміщається вправо і викочує Марюхничу на пустий кут воріт – 3:1.  

Після цього гра трохи заспокоїлась, тренери провели всі наявні заміни. Свіжі гравці минайців також були націлені на ворота. На 68-ій хвилині Тарасов поцілив у поперечку ударом з 24 метрів. За дві хвилини єдиний досвідчений гравець у складі Минаю Слободін вийшов на ворота і перекинув воротаря та захисник вибив м’яч з воріт.

На 77-ій хвилині знову Тарасов пробив з 22 метрів, Кундрик відбив та Симочко другим темпом додав у ворота – 4:1.

У кінчешців двічі небезпечно пробивав з середньої відстані Сугоняк, в одному випадку влучивши у поперечку. 

Крапку у матчі за хвилину до фінального свистка поклав березнянський бомбардир, якого віч-на-віч вивів Слободін, і Василь оформив хет-трик у цьому матчі – 5:1.

Минай U17 виходить у одну восьму Зимової першості, де їх очікує мабуть найскладніший суперник із можливих на цій стадії – виноградівський Севлюш.


ФК «Минай» U-17 - ФК «Сокіл» (Кінчеш) 5:1

Голи: Кроліков, 23, Симочко, 41, 77, 89, Марюхнич, 58 – Сугоняк, 17.

Минай: Максим Росул - Станіслав Печко, Станіслав Терпак, Максим Кормош, Андрій Шовш – Михайло Ференцик, Іван Марюхнич, Василь Беркела, Марк Шилов, Максим Кроліков - Василь Симочко. 
На заміну виходили: Максим Тарасов, Вадим Козар, Василь Данко, Артем Слободін.
Тренер – Олексій Полянський.

Сокіл: Віталій Фанта (Степан Кундрик, 46) - Іван Мастяк, Євген Костик (Олександр Бертич, 63), Томаш Надь, Антон Кубраков – Андрій Гаврилів, Ігор Сугоняк, Крістіан Федака, Василь Балог - Вадим Бабенко (Юрій Заяць, 46), Девід Ніцкулич.
Тренер – Іван Криса.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 623 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: