Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" U19 мінімально поступається динамівцям
22:30
"Минай" U19 мінімально поступається динамівцям
У суботу, 26-го вересня, юнацька команда «Минай» провела матч 4-го туру чемпіонату України серед команд U19.

У цей день підопічні Ігоря Костюка на виїзді зустрілися з «Минаєм», матч проходив у Минаї, поблизу Ужгорода, на однойменному стадіоні та завершився перемогою киян з рахунком 2:1. Відзначимо, що у Минаї на передодні матчу ввечері та увесь час під час гри йшов сильний дощ, тож командам слід було зважати на слизьке поле та нетиповий відскок м’яча.

У перші хвилини звітної гри команди боролися за ініціативу та володіння м’ячем. Гості подали кілька кутових поспіль, але отримати з них вигоду у вигляді забитих м’ячів не вийшло. Поступово київська команда взяла гру під свій контроль та з кожною атакою усе ближче підбиралася до володінь суперника. Ближче до середини тайму підопічні Костюка перемістили гру на половину поля суперника. Минайці ж відповіли перспективним випадом, але динамівські захисники швидко ліквідували загрозу. А у наступній же атаці кияни повели у рахунку: м’яч було переведено з правого флангу на лівий, і Скрипник з кількох метрів переправив м’яч у сітку, замкнувши дальню стійку – 0:1.

Господарі зосередилися на обороні та чекали на свій шанс під час контратак. І вони його дочекалися, коли заробили стандарт поблизу лівого кута штрафного майданчика. Його взявся виконувати Максимець, і не помилився, пославши м’яч точно у ворота повз воротаря. Незабаром кияни ледь знову не вийшли уперед, але удар Тлумака прийшовся зовсім поруч із правою стійкою.

Динамівці продовжували накочувати атаки на ворота господарів і незадовго до свистка на перерву досягло свого: Ванат отримав м’яч у центрі штрафного майданчика від Тлумака та послав його точно у лівий від себе кут воріт. 

Другий тайм кияни теж розпочали активно та більшість часу проводили біля штрафного майданчика суперника. Дощ, хоча і вщух, але поле залишалося мокрим і слизьким. Спочатку небезпечного удару завдав Тлумак, потім захисники прийняли на себе удар Скрипника, і м’яч вилетів на кутовий.

«Минай» мав хороший момент після удару Чорного із середньої дистанції – м’яч пролетів у кількох сантиметрах над поперечиною. А як через кілька хвилин не забив Попов, мабуть, залишилося загадкою для нього самого, адже ситуація була більш, ніж перспективна – Волошин вивів Кирила один на один із воротарем, і той із центра штрафного майданчика послав м’яч поруч із правою стійкою. У час, що залишився до фінального свистка, гра проходила досить напружено. Зняти цю напругу мав усі шанси Волошин після скидки Попова, але його удар з центру штрафного майданчика прийняла на себе ліва стійка!

Тож рахунок на табло більше не змінювався: 1:2 – перемога гостей.


Чемпіонат U19. 4-й тур

26.09.2020. Минай, «Минай-Арена».

«Минай» U19 – «Динамо» U19 – 1:2

Голи: Максимець, 24 - Скрипник, 18, Ванат, 38.

«Минай»: 1. Кашка, 4. Скиба, 14. Марків (к), 2. Махінка, 17. Костюк, 11. Карп’як, 19. Древаль (10. Кашперук, 74), 13. Гриновець (20. Федак, 65), 18. Мукомела (7. Ганич, 79), 9. Максимець (25. Чорний, 46), 27. Дурдас.

«Динамо»: 1. Ігнатенко, 15. Опанасенко (10. Н.Волошин, 56), 4. Боль, 14. Дячук (к), 2. Кузик, 17. Тлумак, 16. Д.Мащенко, 18. Царенко, 5. Скрипник (6. Яцик, 75), 9. Ісадченко (22. Малиш, 68), 7. Ванат (23. К.Попов, 68).

Попередження: Карп’як (26), Федак (90+4) – Ванат (8), Дячук (24), Д.Мащенко (84), Боль (90+3).
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 502 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: