Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" U19 поступається ФК "Львів"
14:32
"Минай" U19 поступається ФК "Львів"
Юнаки «Минаю» першими розпочали цей календарний рік.

На засніженому холодному «Авангарді» вони протистояли своїм одноліткам зі «Львова». На жаль, поступилися з мінімальним рахунком – 0:1. Пропустили єдиний гол за 15 хвилин до кінця.

Загалом матч вийшов бойовим та цікавим. Хлопці не шкодували себе на холодному штучному полі: не прибирали ніг, йшли у жорсткі стики, боролися до останнього. Обидві команди високо пресингували і боролися за підбір, не давали розпочинати атаки один одного. Як наслідок – моментів у грі було відносно не багато.

Закарпатські хлопці володіли м’ячом, пресингували і намагалися уважно діяти в обороні, адже розуміли силу суперника. І, звісно, по можливості атакували. На жаль, забити не вдалося. А ось суперники свій момент використали – на 75-ій хвилині заробили стандарт, навісили з лівого флангу та головою форвард «Львова» заколотив м’яч у ближню штангу.

На жаль, в останні 15 хвилин врятувати ситуацію «минайські» юнаки не змогли. У підсумку – поразка, як і у першому колі, 0:1.

За минайців дебютував 18-річний Іван Попович, який останні півтора сезону був основним гравцем СК «Тячів» з яким минулого року завоював звання абсолютного чемпіона Першої ліги Закарпаття. 

Наступний свій матч команда Івана Кульчицького зіграє через тиждень в Олександрії.


ФК Минай U19 - ФК Львів U19 0:1

Минай: Дмитро Кашка, Євген Скиба, Святослав Дяк, Денис Махінка, Єгор Грибов, Максим Скибінський, Олександр Дихтярук, Іван Попович, Кирило Бистрицький, Роман Софінський, Владислав Лісовенко.

 
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 464 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: