Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" U19 розписує мирову з "Десною"
09:21
"Минай" U19 розписує мирову з "Десною"
У п'ятницю, 6 листопада, «Десна» U-19 приймала однолітків з «Минаю».

Чернігівські тренери обрали на гру дещо сміливу тактику, адже в основі вийшли одразу два чистих нападники: Безгубченко та Литвиненко. Проте значно активніше зустріч почали… гості. «Закарпатські лиси» тиснули на ворота Коломійця, «Десна» намагалася налагодити контргру, але нашій команді не вистачало точності проникаючого паса: за думкою начебто передачі були непоганими та навіть перспективними, але зазвичай захисники гостей встигали перехоплювати м’яч…

До 21-ої хвилини деснянці, здалося, трохи оговталися: після перехоплення Литвиненко пробивав по воротах – вище.

Однак, відверто кажучи, до перерви гру контролював «Минай». Гості створили два гольові моменти: на 34-й хвилині послідував удар після розіграшу кутового, який в останню мить заблокували захисники.

А на 44-й хвилині захист ледь не підвів Коломійця: навіс з правого флангу мав вибивати захисник, проте той… не потрапив по м’ячу. Чим перетворив просту передачу у непростий удар, що вилетів з-за спини оборонця й який голкіпер побачив в останній момент. Проте Єгор впорався з завданням та врятував команду.

У другій половині матчу Литвиненка замінив Фетисов, а деснянці заграли активніше. На 59-й хвилині Макаренко заробив стандарт біля лівого кута штрафного гостей. Школьний подав, але не розрахував з силою та м’яч покинув межи поля. Куди небезпечнішим виглядав момент на 64-й хвилині: Школьний навісив вже з гри, а Пискуну не вистачило лічених сантиметрів, щоб головою переправити снаряд у порожні ворота.

Вже «Десна», здавалося, контролює цей матч, а ось Коломієць у другій половині залишався майже без роботи. На 75-й хвилині мав забивати Посмашний: після атаки правим флангом м’яч прийшов до Нікіти на лівому куті гостьового штрафного. Перед нашим гравцем був простір, але удар вийшов не дуже сильним – у руки воротарю.

На 81-й хвилині Безгубченко міг виходити 1 на 1, але вирішив зміститися на фланг й видав лише навіс… У відповідь «Минай» заробив право на потенційно небезпечний стандарт, проте удар прийняла на себе стінка…

В останні хвилини команди демонстрували динамічну, але дещо не розсудливу гру: атаки накочувалися то на одну, то на іншу половини поля… Й це призвело до голу «Десни»: навіс з лівого флангу на 88-й хвилині прийняв у штрафному Зубашівський та… відправив снаряд під поперечину. 1-0 на користь сіверян!

Основний час закінчився, а деснянці продовжували лідирувати! Хоча «Минай» й пішов в атаку усіма силами. «Закарпатським лисам» вдалося добитися свого вже на 90+1 хвилині: атаку замкнув «джокер» Чорний. 1-1.

– Чесно кажучи, результатом не задоволені. Були два різні тайми: у першому ми перегравали суперника, мали хороші моменти. У другому чи то хлопці розслабилися, чи… не знаю… «Десна» теж мала непогані моменти. Вважаю, що гра була рівною та нічийний результат – заслужений, – підведе підсумки зустрічі головний тренер «Минаю» U-19 Іван Кульчицький.


Десна U-19 – Минай U-19 1:1

Голи: Зубашівський, 88 – Чорний, 90+1.

Десна U-19: Є. Коломієць, Шумило (Запека, 28), Гавриленко, Зубашівський, Школьний, Макаренко, Шейко (Скачок, 90+2), Пискун, Рутян (Посмашний, 71), Литвиненко (Фетісов, 46), Безгубченко (Руденок, 89). Запасні: Сидоренко, Панько, Баклан, Харченко. Тренер: Олександр Дацюк.

Минай U-19: Кашка, Дяк, Скиба, Мукомела (Хомутовський, 54, Бистрицький, 89), Махінка, Кашперук, Бакша, Карп’як (Чорний, 54), Софінський, Максимець, Дурдас. Запасні: Толстяк, Панчишин, Древаль, Юришка. Тренер: Іван Кульчицький.

Попередження: Посмашний, 81, Скачок, 90+3 – Мукомела, 26, Скиба, 49, Бакша, 65.
Прес-служба ФК "Десна"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 333 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: