Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" U19 зазнав невдачі з "Олександрією" U19
17:50
"Минай" U19 зазнав невдачі з "Олександрією" U19
У поєдинку 17-го туру чемпіонату юнацьких команд минайці поступились вдома.

У гості до минайської команди завітав один із лідерів молодіжного чемпіонату ФК "Олександрія", яка займає четверте місце. В основі у гостей вийшов і екс-гравець минайців Денис Гарькавенко, який виступав за нашу команду U17 у сезоні 2020/21.

Перед самим початком гри минайці втратили основного центрального захисника Нікіту Лєднєва, тож наставник юніорів змушений був вносити корективи у стартовий склад - місце у захисті зайняв номінальний півзахисник Дмитро Диянчук. 

Олександрійці надто активно розпочали зустріч і домоглись свого забивши швидкий гол. Після прострілу справа від Гунічева, на ближній стійці без суттєвої опозиції замкнув передачу Шостак - 0:1. 

З часом підопічні Балажинця вирівняли гру і зуміли перевести її подалі від своїх воріт. Найкращу нагоду зрівняти рахунок мав Максимець ударом зі штрафного з 20 метрів, однак воротар гостей парирував цей постріл. Намагання відігратись знівелювала помилка захисника минайців на 65-ій хвилині, коли його обікрав Іван Давиденко і реалізував вихід один в один - 0:2.

Трохи згодом господарі цілком претендували на пенальті, однак арбітр не наважився зафіксувати фол проти Максимця, якого підкатом ззаді зупинив захисник Олександрії у своїй штрафній. Ще декілька перспективних стандартів від минайців також не увінчались успіхом.

Тренерський штаб молодіжки Минаю отримав нову порцію інформації щодо помилок, над якими ще потрібно працювати. Наступний поєдинок вони зіграють на виїзді із ковалівським Колосом.


МИНАЙ (Минай) – ОЛЕКСАНДРІЯ (Олександрія) – 0:2 (0:1).

Голи: Шостак, 6, Давиденко, 65.

Минай: САВЧЕНКО, Кецук, Караман (Волошин, 75), Вовкунович, Лєднєв, Скрипнік (Цибик, 71), Кашперук, Попович (Каганець, 71), Диянчук, Максимець, Саврій (Калінець, 61).

Олександрія: Мінчев, Романенко, ЗАХІДНИЙ, Гарькавенко, Капустян (Чубатий, 46), Ващенко, Матюшенко, Радченко (Шаповалов, 78), Базаєв (Давиденко, 46), Шостак (Андрейчук, 46), Гунічев (Черненко, 78).

Попередження: Максимець, 35, Гарькавенко, 45+1, Ващенко, 50, Вовкунович, 67, Цибик, 74.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 292 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: